Uput Štampaj i opis

AGENCIJA ZA NEKRETNINE FORTUNA IN INĐIJA Agencija za nekretnine
FortunaIn nekretnine Indjija
022/560-415
062/601-171
http://www.fortunain.net
Adresa Soba Površina Grejanje Uknjizen Cena God. agent
Indjija
3.0 90m² [plac:390m²]
Centralno Uknjižen 45000 €
podrum
-
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i ostave. U potkrovlju kuće nalaze se još dve sobe i manje kupatilo. Stolarija na kući je PVC, patosi u parketu i keramici. Grejanje je centralno na gas. Na kući je promenjen nov crep za svom izolacijom. U dvorištu kuće nalazi se letnja kuhinja i ostale nus prostorije. Vlasništvo 1/1. Moguća manja korekcija u ceni.
Indjija
3.0 120m² [plac:700m²]
Centralno Uknjižen 55000 €
podrum
1980 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje, trpezarije, kupatila, ostave, dve spavaće sobe i velikog dnevnog boravka. Kuća je tvrde gradnje sa betonskom pločom. U kući je grejanje na gasne peći. Izolacija urađena. Podrum kuće se može također iskoristiti kao prostor za stanovanje i sastoji se od sobe, kuhinje i priručnog kupatila. Plac veliki i lep.Stolarija na kući je drvena, patosti delom u laminatu a delom u betonu sa etisonom i delom u keramičkim pločicama. Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Indjija
2.0 80m² [plac:1226m²]
Centralno Uknjižen 51600 € garaaža
-
-
Kuća koja se u strukturi sstoji od hodnika, dve sobe, kuhinje, dnvenog boravka i kupatila. Patosi u kući su u laminatu, keramici i parketu. Stolarija na kući je delom PVC a delom drvena. U dvorištu kuće nalazi se još jedan objekat izgrađen za stanovanje u sivoj fazi. Takođe u dvorištu se nalaze i ostale nus prostorije kao i pušnica i garaža. U produžetku kuće nalazi se velika bašta.
Indjija
INĐIJA
2.0 270m² [plac:300m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 58000 € garaaža
podrum
-
-
PRODAJE SE NEDOVRŠENA KUĆA SA PRIZEMLJEM, SPRATOM I TAVANSKIM PROSTORIJAMA. PRIZEMLJE KUĆE JE OSPOSOBLJENO ZA STANOVANJE SA URAĐENOM IZOLACIJOM U DONJEM DELU ODNOSNO PRIZEMLJU. SPRAT I TAVANSKI PROSTOR NISU UREĐENI ZA STANOVANJE. U DVORIŠTU SE NALAZI JEDNOSOBAN STAN. FASADA JE URAĐENA SA ŽUTOM FASADNOM CIGLOM. KUĆA SE NALAZI U MIRNOM DELU GRADA.
Indjija
6.0 280m² [plac:637m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 58000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u neposrednoj blizini centra grada. Kuća se sastoji od garaže, podrumskih prostorija, prizemlja, sprata i tavanskih prostorija. U dvorištu je sagrađena još jedna zgrada gde se u prizemlju nalazi jednosoban stan a iznad njega radionica. U strukturi kuća se sastoji od hodnika, kuhinje, wc-a, kupatila dve sobe, velikog dnevnog boravka i dečije sobe. Kako prizemlje takova je i struktura prvog sprata. Stolarija je drvena, patosi su u pločicama, betonu i tepisonu. Kuća ima trofaznu struju, vodu, grjeanje je na peći na gas.Moguć dogovor oko cene.
Ostalo
NOVI KARLOVCI
6.0 180m² [plac:3000m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 60000 € garaaža
podrum
2000 -
-
Kuća kojase u u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila, dvojenog wc-a i dve spavaće sobe. Unutarnjim stepeništem dolazi se do sprata koji se sastoji od četiri spavaće sobe i velikog kupatila. Patosi u sobama su delom u parketu a delom u laminatu. Ostalo je keramika. Kuća je izolovana i stavljena fasada. Grejanje je na peći na gas. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije sve od tvrdog materijala. Kuća se nalazi na svega 10-tak minuta vožnje od centra grada Inđija. Vlasništvo 1/1.
Ostalo
NOVI SLANKAMEN
3.0 130m² [plac:993m²]
Etazno Uknjižen 55000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji u Novom Slankamenu. Kuća se u strukturi sastoji od velikog hodnika, tri spavaće sobe, kuhinje, velikog dnevnog boravka, ostave i kupatila. Vanjska stolarija na kući je PVC, a unutarnja je drvena.Patosi u kući su u laminatu i keramici. Kuća je starije gradnje, renovirana. Trofazna struja, grejanje na peći na gas.Iza kuće nalaze se nus prostorije ispod kojih se proteže veliki vinski podrum. U produžetku dvorišta nalazi se velika bašta, sa postavljenim staklenikom a u produžetku voćnjak.Kuća pogodna za život, kao i za bavljenje nekom drugom delatnošću jer se nalazi na odličnoj lokaciji, vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 220m² [plac:1050m²]
Etazno Uknjižen 60000 €
-
-
Prodaje se kuća u neposrednoj blizini centra na velikom placu. Lokacija je odlična za izgradnju bilo porodičnog stambenog objekta ili manjih zgrada. Kuća je delimično renovirana, poseduje dva stana koji se izdaju, grejanje na gas, trofazna struja i dr.
Ostalo
Beška
2.0 111m² [plac:737m²]
Kaljeva pec Uknjižen 55000 € garaaža
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka. Kuća je uz asvaltni put ograđena kovanom ogradom, izolovana, sa fasadom. Stolarija je drvena, patosi su u brodskom podu i keramici. Kuća je nove gradnje sa potkrovljem koje je u sivoj fazi sa PVC stolarijom. Struja trofazna, vlasništvo 1/1.
Ostalo
Beška
3.0 160m² [plac:691m²]
Centralno Uknjižen 52000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se montažna kuća,površine u osnovi 93 m2, koja se u strukturi sastoji od podrumskih prostorija, prizemlja i tavanskih prostorija. Podrum se sastoji od dve prostorije od kojih je jedna uređena za stanovanje, druga koja se tako može urediti i dela gde stoji kotao za centralno grejanje. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika kojim se dolazi od ulaza sa sedam stepenika, zatim od kuhinje, dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na dve terase, jedne spavaće sobe, kupatila i odvojenog toaleta. U dvorištu kuće nalazi se garaža i jedna manja prostorija za baštinski alat.Stolarija na kući je drvena, patosi su u laminatu, grejanje je centralno, trofazna struja. Moguć je i dogovor oko stvari koje se nalaze u kući. Vlasništvo 1/1.
Indjija
5.0 171m² [plac:466m²]
Centralno Uknjižen 60000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća,koja se sastoji od prizemlja i potkrovlja odnosno tavnskog protora koji je moguće preurediti u prostor za stanovanje.Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, i kuhinje,ostave, trpezarije i dnevnog boravka. Patosi u kući su u kvalitetnom parketu, centralno grejanje, parket. Vanjskim stepeništem ide se do potkrovlja koji nije uređen. U dvorištu kuće nalazi se lep jednosoban stan otprilike površine od oko 60-tak m2, koji se sastoji od hodnika, zasebne kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kupatila. Kuća je kompletno izolovana, vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 130m² [plac:472m²]
Centralno Uknjižen 60000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, tri sobe, kupatila, kuhinje i još jedne manje sobe. U dvorištu se nalazi garaža i iznad nje jedna garsonjera. U kući je centralno grejanje na gas. Patosi su u parketu. Stolarija je drvena. Na kući je stavljen novi betonski crep, izolacija.
Indjija
6.0 180m² [plac:400m²]
Etazno 56000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaju se dve kuće na jednom placu sa kompletnom infrastrukturom, voda, struja, gas. Kuća do ulice je starije gradnje,potrebna standarna ulaganja za takvu kuću i u strukturi sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje sa dnevnim boravkom, ostave i dve sobe do ulice. Patosi u kući su u parketu, stolarija je drvena. U produžetku te kuće nalazi se radionica u kojoj je indrustrijska struja, gas, voda i ostalo. U dvorištu kuće nalazi se kuća novije gradne koja se u strukturi sastoji od velike garaže ispod cele kuće, te stambenog dela koji se sastoji od male kuhinje, jedne sobe i malog kupatila. Na spratu te nove kuće nalazi se hodnika, kupatilo, velika kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, ostave i dve sobe, jedne manje i jedne veće sa izlaskom na terasu. Ispod stare kuće nalazi se podrum u kojem se nalazi hidrofor koji je spojen sa bunarom koji se nalazi u dvorištu kuće. Potrebna su i ovoj kući izvesna ulaganja u smilsu redovnog održavanja kuće.
Ostalo
Novi Slankamen
4.0 91m² [plac:1100m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 57500 € garaaža
podrum
2012 -
-
Prizemna nova kuća, na velikom placu. Kuća se u strukturi sastoji od hola, kotlarnice, ostave, kuhinje trpezarije i velikog dnevnog boravka, hodnika, kupatila i tri sobe. U dvorištu kuće nalazi se pečenjara, dve garaže, letnja kuhinja, trem za odmor. Centralno grejanje u kući je na gas ili po želji na čvrsto gorivo. Patosi u kući su keramici i kvalitetnom parketu. Kuća je kompletno izolovana sa alarmnim sistemom i video nadzorom.Agencijska provizija 1.5 %.
Indjija
6.0 225m² [plac:302m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 59000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća, blizina centra. Sastoji se od suterena. prizemlja, sprava i tavanskog prostora. Suteren kuće sastoji se od prostorije 6 x 4, dve prostorije 4 x 4, hodnika i predviđenog prostora za kupatilo koje je započeto.Sprat kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, jedne spavaće sobe, tuš kupatila i zasebnog WC-a. Sprat kuće sastoji se od četiri sobe velikog dnevnog boravka 6 x 4.5 metra i kupatila. Iz spavaćih soba izlazi se na terase. Patosi u kući su delom parket, delom laminat i delom keramika. Grejanje je na peći na gas.
Indjija
4.0 120m² [plac:419m²]
Kaljeva pec Uknjižen 60000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u neposrednoj blizini centra. Kuća je delom starije gradnje a delom novije gradnje. U strukturi se sastoji hodnika, dve sobe do ulice, velikog dnevnog boravka, trpezarija, kuhinja, ostava, kupatila i još jedne spavaće sobe. Patosi u kući su u laminatu i keramici. Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža, drvarnica i ostali pomoćni objekti. Ispod kuće nalazi se veliki podrum.
Ostalo
KRČEDIN
6.0 141m² [plac:10984m²]
Centralno Uknjižen 60000 €
-
-
Prodaje se seosko domačinstvo u centru Krčedina sa kućom i svim gospodarskim zgradama. U kući je nekada bila kovačka radnja tako da je pogodna za neku zanatsku privatnu delatnost. Kuća je starije gradnje i sastoji se od pet soba, kuhinje, kupatila. U dvorišnom delu nalaze se nus prostorije i prostor za tov svinja te u sklopu svega obradivo zemlujište. Na osnovu svega iznetog može se reći da je kuća podobna za privatnu delatnost ali i za poljoprivrednu delatnost, (tov svinja, staklenike ili nešto drugo.) Kuća je kompletno opremljena za stanovanje.
Indjija
4.0 94m² [plac:171m²]
Etazno Uknjižen 44500 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u mirnoj ulici na placu od oko 180 m2. Kuća je tvrde gradnje, sa punom pločom, delimično izolovana. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila i jedne sobe. Vanjskim stepeništem dolazi se do sprata kuće koji se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinja, trpezarija i dnevni boravak, te dve spavaće sobe. Patosi u kući su odlličnom brodskom podu, laminatu i keramici. Voda, struja, gas. Stolarija je drvena. Vlasništvo 1/1.
Indjija
5.0 131m² [plac:881m²]
Kaljeva pec Uknjižen 50000 € garaaža
podrum
1970 -
-
Prodaju se dve kuće na jednom placu, jedna starije gradnje i jedna novije gradnje. Kuća do ulice sastoji se od dve sobe, kuhinje sa trpezairjom i dnevnim boravkom i kupatila dok kuća u dvorištu sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije. Kuće je potrebno adaptirati ali se trenutno i u jednoj i drugoj može živeti. Stolarija je drvena, patosi su delom u parketu, delom u keramici i delom u betonu. Ispred kuće nalazi se lepa terasa. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije. Vlasništo 1/1.
Indjija
2.0 70m² [plac:4398m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 70000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća, blizina centra, koja se u strukturi sastoji od podruma, hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom. Kuća je vrlo kvalitetno urađena sve od tvrdog materijala i pokrivena sa kvalitetnim crepom.Tavanski prostor nije uređen ali se može urediti za stanovanje, zidan je na sedam redova bloka. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije takođe sve urađene vrlo kvalitetlno sve tvrda gradnja. Iza kuće nalazi se ostatak placa negde oko 3900 m2, kojeg delom čini bašta, a delom ogromni mladi voćnjak, koji donosi znatne prinose. Na dnu voćnjaka nalazi se bunar i potok. Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Čortanovci
5.0 130m² [plac:20m²]
Centralno Uknjižen 45000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se nalazi u blizini centra sela Čortanovci. Kuća ima kompletnu infrastrukturu, gas, voda gradska, a takođe ima i bazen. Kuća je izolovana, fasada, PVC stolarija, delom i drvena, grejanje na gas. Kuća se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe i tuš kupatila. Iz ugla dnevnog boravka ulazi se na sprat kuće koji se sastoji od dve velike sobe i kupatila sa normalnom kadom te izlaskom na terasu koja je zastakljena, opremljena šankom i barskim stolicama i sa koje se proteže predivan pogled. Kuća je pogodna za izdavanje, bavljenje turizmom kao i kompletno opremljena za stanovanje, vrlo lep porodični dom. Vlasništvo 1/1.
Indjija
4.0 199m² [plac:700m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 42000 €
podrum
2017 -
-
Prodaje se novosagrađena kuća koja se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i sprata.Prizemlje kuće sastoji se od hodnika,dve sobe, kuhinje trpezarije i dnevnog boravka te kupatila.Razvedena je struja i voda, u kupatilu postavljene pločice. Prizemlje kuće je kompletno omalterisano te je potrebno izvršiti završne radnje u smislu gletovanja i krečenja te postavljanja patosa. Na sprat kuće dolazi se vanjskim stepeništem i sprat kuće nije omalterisan. Napominje se da priključci struje, vode, gasa i dr. nisu plaćeni. Kuća je u fazi legalizacije odnosno čeka se samo na provedbu u katastarskim knjigama sve ostalo je završeno i plaćeno, samim tim vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 130m² [plac:360m²]
Centralno Uknjižen 49500 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u lepoj i mirnoj ulici na 15-tak minuta od centra grada. Kuća, koja se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. U podrumu se nalaze kotlovi za centralno grejanje i to kotao za ugalj i kotao na gas. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, dve sobe, kupatila, te kuhinje koja je odvojena sa ostavom i iz jednog dela velike trpezarije i dnevnog boravka sa izlaskom na terasu i u dvorište. Potkrovlje kuće potrebno je preurediti ako se želi stanovati i u tom delu. U dvorištu kuće nalazi se radionica i garaža. U radionici je takođe provedeno centralno grejanje.Pogodna za razne vrste delatnosti, nekada je bila štamparija.Do radionice je garaža. Iznad radionice nalazi se prostor koji se isto može pretvoriti u stambeni deo a do njega se dolazi vanjskim stepeništem. Patosi u kući su u parketu i keramici.Stolarija je drvena. Centralno grejanje, vlasništvo 1/1.
Indjija
4.0 120m² [plac:505m²]
TA Uknjižen 42000 €
podrum
-
-
Kuća,blizina centra, u stukturi sastoji se od przemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika,kuhinje sa dnevnim boravkom,dve sobe do ulice i kupatila. Od istih prostorija sastoji se i sprat kuće.Stolarija je drvena. Patosi u parketu, keramici.
Indjija
4.0 130m² [plac:348m²]
Centralno Uknjižen 48000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća, porebna manja adaptacija,sve od čvrstog materijala. Kuća se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. U podrumu se nalaze kotlovi za centralno grejanje koje je predviđeno na gas ili na naftu. Prizemlje kuće sastoji se od velikog hodnika iz kojeg se ulazi u veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe i kupatilo. Potkrovlje kuće sastoji se od kupatila, jedne sobe i opet velikog dnevnog boravka sa kuhinjom. Svuda je provedeno centralno grejanje. Patosi u kući su u parketu i keramici.Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža ispod koje je ukopana cistrerna za 3000 litara nafte koja je povezana vodom sve do kuće. U dvorištu kuće nalaze se i nus prostorije.
Indjija
3.0 95m² [plac:357m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 48000 €
podrum
-
-
Kuća novije gradnje, koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice, hodnika, kuhinje sa trpezarijom, ostave i još jedne manje sobe te kupatila. Stolarija u kući je drvena u dobrom stanju. Patosi u kući su parketu i keramici. Iz hodnika kuće stepeništem dolazi se do potkrovlja koje se može urediti u stambeni prostor.
Indjija
3.0 90m² [plac:283m²]
Centralno Uknjižen 45000 €
podrum
-
-
Kuća, pet minuta do centra grada. U strukturi sastoji se od hodnika, tri sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave i kupatila. Patosi u kući su u laminatu i keramici. Voda struja, gas u kući. Kuća je građena sa tvrdom pločom, tako da se može dizati još jedan sprat.Stolarija je PVC nova zamenjena, unutrašnja stolarija većim delom zamenjena.
Indjija
Krčedin
5.0 135m² [plac:642m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 45000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se vikend kuća, koja se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i sprata te tavanskih prostorija. Prizemlje kuće sastoji od hodnika, kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne sobe i kupatila. Sprat kuće sastoji od dve sobe i tuš kupatila. Potkrovlje kuće sastoji se od jedne prostorije, kompletno završeno. Patosi u kući su u parketu i keramici.Stolarija je drvena. Pored kuće nalazi se garaž. Kuća ima predivan pogled na Dunav i nalazi se nedaleko od asvaltnog puta.
Indjija
Inđija
6.0 240m² [plac:1600m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 47000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od suterena, prizemlja i potkrovlja. Kuća se nalazi na velikom placu koji se delom koristi kao dvorište a delom kao bašta i i voćnjak. U strukturi se sastoji od dve sobe, kuhinje, velikog dnevnog boravka, hodnika i kupatila, kako u suterenu tako i u prizemlju kuće. Potkrovlje se može urediti za dva zasebna stana. Patosi kuće su u beotnuu i delom u keramici. Stolarija je drvena. Grejanje je na drva ili na struju. Pogodnost ove kuće jeste u tome što se nalazi u mirnom delu grada i na veoma mirnom i lepom mestu, pogodna za jedno manje seosko domačinstvo. Može zamena na području Putinaca, Iriga, Rume ili Vrdnika.
Indjija
3.0 120m² [plac:206m²]
TA Uknjižen 41000 €
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od tri sobe, kuhinje, špajze i kupatila. U dvorištu se nalazi još jedna nus prostorija. Kuća se nalazi u slepoj ulici. Podovi su u laminatu i parketu te u keramici. Stolarija je drvena.
Ostalo
Novi Slankamen
3.0 120m² [plac:2800m²]
Centralno Uknjižen 37000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća sa dva ulaza delom starije a delom novije gradnje. Kuća je građena 70-tih godina. U strukturi sastoji se od hodnika, velike kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom,dve spavaće sobe, kupatila i zasebnog toaleta. U drugom delu kuće nalazi se još jedna kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Ispod kuće nalazi se ogroman podrum urađen ciglom. Patosi u kući su u keramici i parketu. Stolarija je drvena. Centralno grejanje. U dvorištu kuće nalazi se niz nus prostorija, kao i dve garaže. U produžetku nalazi se voćnjak i bašta.Kuća je u blizini centra. Vlasništo 1/1.
Indjija
3.0 100m² [plac:700m²]
TA Uknjižen 39000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća, građena sva od tvrdog materijala, koja se u strukturi sastoji od hodnika,kuhinje, dnevne sobe spavaće sobe i dve dečije sobe. Patosi su parketu i keramici. Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije, kao i garaža. U produžetku kuće nalazi se bašta.
Indjija
3.0 100m² [plac:222m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 41500 € garaaža
-
-
Kuća, koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, kupatila,velikog dnevnog boravka, kuhinje i ostave. Kuća je nove gradnje, grejanje je na peći na gas. Stolarija je većim delom PVC i delimično drvena. Patosi u kući su u dnevnom boravku kvalitetan brodski pod, u sobama parket a ostalo u keramici. Kuća je kompletno izolovana stiroporom 10 cm i sa fasadom. U dvorištu kuće nalazi lepa letnja kuhinja, zatim u produžetku dve nus prostorije od kojih jedna služi da ostavljanje alata i dr. a druga kao prostorija za drva ili nešto drugo. Pravo od ulaza kuće nalazi se garaža. Kuća je vrlo lepa, topla, bez ulaganja.Dvorište kuće je vrlo lepo uređeno. Postoji mogćnost sređivanja tavanskog prostora u stambeni prostor. Sve legalizovano, vlasnik 1/1, što znači kod kupovine na kredit može se odmah pristupiti rešavanju kredita.
Ostalo
Novi Slankamen
4.0 90m² [plac:370m²]
Centralno Uknjižen 38000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, trpezarije kupatila, ostave, dnevnog boravka i dve spavaće sobe. Vanjska stolarija je PVC a unutrašnja delom kraft master, delom PVC. Patosi u kući su u laminatu i parketu. Dvorište kuće je izbetonirano. U drugom delu dvorišta nalazi se manji prostor predviđen za intimniji odmor, a u produžetku se nalazi bašta.Kuća ima video nadzor i alarm.
Indjija
4.0 80m² [plac:538m²]
Kaljeva pec Uknjižen 35000 €
1970 -
-
Prodaju se dve kuće na jednom placu. Jedna kuća je samo ozidana i pokrivena crepom koji je u dosta lošem stanju i u strukturi sastoji se od dve sobe do ulice, kuhinje, više predstavlja kao neku dvorištu prostoriju nego kuću. Druga kuća je za stanovanje uz adaptaciu i sastoji se od dve sobe do ulice, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, hodnika i kupatila. Stolarija je drvena. Širina ovog placa do ulice je oko 20-tak metara. Kompletna infrastruktura i neposredna blizina centra.
Ostalo
Beška
6.0 150m² [plac:2329m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 35000 € garaaža
podrum
2004 -
-
Vikend kuća u okolini Beške.Plac sa dve kuće jedna površine 150 m2 i druga 30-tak m2. Prva kuća u strukturi sastoji se od suterena,prizemlja i sprata.Suteren se sastoji od prostorije 27 m2, zastakljene koja može biti i terasa te od sobe i kuhinje gde se nalaze i kotlovi za centralno grejanje na drva i struju. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje,trpezarije i dnevnog boravka sa izlaskom na veliku terasu i pogledom na Dunav te boravak ukrašava kamin. Sprat kuće sastoji se od hodnika, tuš kupatila i četiri spavaće sobe sa pogledom na Dunav. Patosi u kući su u brodskom podu i keramici. Stolarija na kući je PVC. Centralno grejanje, video nadzor. Celo imanje je ograđeno ogradom od leksana sa daljnjinskim otvaranjem iz kuće.Kuća je pokrivena tegolom.Dvorište kuće je lepo ukrašeno lampionima.Cela nekretnina je vrlo lepa za porodični odmor kao i za bavljenje seoskim turizmom.U dvorištu kuće nalaze se nus objekti sve tvrde gradnje.Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Novi Karlovci
2.0 120m² [plac:626m²]
Centralno Uknjižen 35000 €
-
-
Prodaje se kuća na 10 km od Inđije, blizina auto puta. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i dve spavaće sobe. Unutarnjim stepeništem dolazi se do potkrovlja kuće koje je urađeno u sivoj fazi. U dvorištu kuće nalazi se jednosoban stan koji se u strukturi sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, hodnika, kupatila i jedne sobe. Kuća je kompletno izolovana kao i stan koji se nalazi u produžetku kuće. U dvorištu se nalaze i druge nus prostorije ( svinjci), kao i garaža. Stolarija je drvena, patosi u kući su u laminatu i keramici, trofazna struja, gas, i dr. Vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 99m² [plac:728m²]
Centralno Uknjižen 40000 €
1960 -
-
Prodaje se starija kuća, lokacija sam centar grada, a ipak mirna i tiha ulica. Kuća poseduje kompletnu infrastrukturu. Širina placa do ulice je 9 metara sa dubinom od 80 metara. Takođe se prodaje i kuća do te kuće tako da bi ukupna širina placa bila 18 metara. Lokacija je pogodna za investitore.
Indjija
2.0 130m² [plac:3200m²]
Etazno Uknjižen 37500 € garaaža
-
-
Kuća,na udaljenosti 10 km od Inđije. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, velikog dnevnog boravka iz kojeg se ulazi u garažu, tuš kupatilo i ostavu, dve spavaće sobe i još jednog velikog kupatila. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije karakteristične za seosko domaćinstvo. Patosi u kući su u keramičkim pločicama i laminatu. Stolarija je PVC. Kuća je delimično izolovana, vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 96m² [plac:245m²]
Centralno Uknjižen 37500 € garaaža
podrum
-
-
Kuća na desetk minuta od centra grada. Kuća je starije gradnje i u strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, kupatila i dve sobe do ulice. Patosi u kući su u parketu, keramici i delom u laminatu, trofazna struja gas i sve ostalo.Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije.
Indjija
Inđija
4.0 95m² [plac:466m²]
Etazno Uknjižen 39000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća, koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve sobe do ulice, trpezarije, kuhinje, te još tri sobe u dvorištnom delu sa tuš kupatilom i velikim kupatilom u glavnom delu kuće. Patosi u kući su u keramici, parketu i laminatu.Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije. Ispod kuće nalazi se veliki podrum. U produžetku dvorišta ima manja bašta.
Indjija
2.0 85m² [plac:200m²]
TA 31000 €
-
-
Prodaje se pola kuće i to prizemni deo, koji se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice, hodnika, kupatila, kuhinje sa dnevnim boravkom i ostave. Stolarija u kući je drvena, patosi su u parketu i keramici. U kući su potrebna izvesna ulaganja.
Indjija
3.0 100m² [plac:758m²]
Etazno Uknjižen 36000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća, neposredna blizina centra, na velikom placu. Kuća je starije gradnje i sastoji se od dve velike sobe do ulice, hodnika, velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i ostave. Jednim delom kuće stavljena je izlolacija. Stolarija je drvena, patosi su u keramici i parketu.Grejanje je na peći na gas. Kuća je sagrađena na vrlo lepoj, mirnoj lokaciji i na velikom placu.
Ostalo
BEŠKA
6.0 200m² [plac:2000m²]
Centralno Uknjižen 40000 € garaaža
podrum
-
-
PRODAJE SE STARIJA RENOVIRANA KUĆA SA DVA STANA I VELIKIM PODRUMOM NA PLACU OD 2000 M2 NA KOJEM SE NALAZI VOĆE. U DVORIŠTU SE NALAZE SVE NUS PROSTORIJE. U SOBAMA JE PARKET I LAMINAT.POSEDUJE DVA KUPATILA. GREJANJE JE U JEDNOM DELU CENTRALNO A U DRUGOM DELU PEĆI NA GAS
Indjija
2.0 70m² [plac:148m²]
Etazno Uknjižen 20000 €
1970 -
-
Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, hodnika, kupatila i dnevnog boravka.. Stolarija na kući je drvena. Patosi su delom u keramici delom u podu. Kuća u naravi predstavlja jedan lep stan sa malim dvorištem. Gas proveden do kuće.
Indjija
3.0 150m² [plac:1000m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 30000 €
podrum
-
-
NA PRODAJU NOVOIZGRAĐENA KUĆA NA PLACU KOJI JE POD VOĆNJAKOM. KUĆA SE NALAZI U MIRNOM DELU GRADA. KUĆA NIJE DOVRŠENA, IZMALTERISANA JE U DELU KOJI JE PREDVIĐEN ZA STANOVANJE. SASTOJI SE OD DVE SOBE KUHINJE SA TRPEZARIJOM I TERSAOM, TE TAVANSKIM PROSTOROM I PODRUMOM U SKLOPU KOJEG JE GARAŽA.
Ostalo
Putinci
2.0 80m² [plac:1600m²]
Etazno Uknjižen 29000 € garaaža
-
-
Prodaje se kompletno renovirana kuća. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, spavaće, dečije i radne sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Kuća je izolovana sa fasadom. Krov nov pokrivena sa odličnim crepom. Patosi u kući su laminatu i keramici. Stolarija u kući je kompletno PVC. Voda, struja, telefon i kompletno infrastruktura.Dvorište kuće je lepo uređeno za boravak dece. Kuća koja je pogodna za stanovanje ili za lep odmor.
Ostalo
LJUKOVO
5.0 120m² [plac:23m²]
Etazno 30000 € garaaža
-
-
Dve kuće na jednom placu, jedna starija koja se u strukturi sastoji od tri sobe, hodnika i novije kuće u dvorištu koja je u sivoj fazi i strukturi sastoji se od prizemlja potkrovlja. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, prostorom predviđenim za kupatilo i dve spavaće sobe. U dvorištu kuće nalazi se garaža i osale nus prostorije. Struja trofazna, kuća poseduje vlastiti bunar.
Indjija
Novi Slankamen
2.0 70m² [plac:1246m²]
Novogradnja
Kaljeva pec Uknjižen 26000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje, dve sobe i kupatila. U dvorštu kuće nalaze se ostale nus prostorije ( svinjci, kotobanja, kokošinjci i ostalo). U produžetku dvorišta nalazi se veliki voćnjak. Patosi u kući su delom u keramici, laminatu i etisonu. Stolarija na kući je drvena.
Ostalo
Banstol
1.0 63m² [plac:3000m²]
Kuca za odmor Etazno Uknjižen 30000 €
-
-
Prodaje se vikendica na Banstolu, od glavnog puta prema Novom Sadu udaljena 2 kilometra. Do vikendice se dolazi tvrdim putem ( makadam ). Vikendica je nove gradnje na placu od 3000 m2, zasađenim mladim voćem koji daje rod. Vikendica se u strukturi sastoji od hodnika, prostora predviđenog za kupatilo, kuhinje sa dnevnim boravkom i spavaće sobe. U dvorištu se nalazi nus prostorija koja služi za odlaganje alata ispod koje se nalazi bazen za vodu od 32 m3 i bunar dubine 42 metra. Voda, struja monofazna,uknjižena, vlasništvo 1/1.
Ostalo
Stari Slankamen
3.0 80m² [plac:1000m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 28500 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se vikend kuća, na elitnom vikend naselju u Starom Slankamenu. Sa dvorišta kuće i terase proteže se predivan pogled na Dunav.Kuća se sastoji od prizemnog i spratnog dela. Prizemlje se u strukturi sastoji od hodnika. kupatila,kuhinje i dnevnog boravka. Sprat kuće do kojeg se dolazi vanjskim stepenicama se sastoji od dve sobe i hodnika. U dvorištu se nalazi garaža. Patosi u kući su u keramici, laminatu i delom u etisonu.Stolarija je drvena.Vlasništvo 1/1
Indjija
INĐIJA
2.0 96m² [plac:883m²]
TA Uknjižen 30000 €
-
-
Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji na placu od skoro 900 m2. Kuća je starije gradnje i potrebna je adaptacija. U strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje i dve velike sobe. Delom je građena od čvrstvog materijala a delom od čerpića. Na placu se nalaze pomoćne zgrade. Kuća se nalazi u ulici koja je kompletno opremljena novom infrastrukturom. U dvorištu se nalazi i bunar. U kući je monofazna struja. Stolarija je drvena. Poseduje kablovsku.
Indjija
6.0 350m² [plac:750m²]
Centralno 85000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća se u strukturi sastoji od suterena,prizemlja,sprata i potkrovlja.U suterenu kuće nalazi se garaža i prostorije koje služe kao ostave.Sprat kuće sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i izlaskom na terasu,kupatila i spavaće sobe.Sprat kuće sastoji se od hodnika,četiri spavaće sobe iz kojih se izlazi na velike prostrane sa lepim pogledom terase, kao i kupatila.Potkrovlje kuće je završeno u sivoj fazi predviđen za stanovanje iz kojeg se takođe izlazi na veliku i prostranu terasu.Grejanje u kući je na peći na gas.Patosi u kući su u vrlo kvalitetnom parketu,kao i stepenište koje vodi do sprata i potkrovlja koje je urađeno u drvetu od hrasta.Kompletna stolarija je drvena.Kuća je građena sendvič zidom obložena kompletno silikatnom ciglom.Bočni delovi kuće urađeni su radi svetlosti staklenim prizmama.Kuća je uvučena od glavnog puta stotinjak metara, pa je samim tim na vrlo lepom i mirnom mestu u jednoj od glavnih ulica u Inđiji.
OSTALI GRADOVI
VIROVITICA
3.0 150m² [plac:400m²]
Centralno Uknjižen 90000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja se nalazi u neposrednoj blizini centra grada u ulici Kralja Petra Krešimira.Ograda kuće je urađena u kamenu s vrlo lepim ulazom. Kuća se mu strukturi sastoji od podruma, sprata i potkrovlja. U suterenu se nalaze dve prostorije od kojih jedna služi kao podrum a druga kao pomoćna prostorija, te u drugoj polovini suterena se nalazi garaža za dva automobila. Iz podruma se ulazi u prizemlje kuće koje se sastoji od hodnika, kupatila, dve spavaće sobe što se sve nalazi na jednom delu hodnika a u drugom delu kuhinja,trpezarija i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na terasu koja je površine 20 m2. Potkrovlje kuće nije uređeno za stanovanje. Patosi u kući su odličnom parketu i keramici. Stolarija je drvena. Podno grejanje.Kuća je građena sendvič zidom, tj. cigla, staklena vuna pa blok i izmalterisana odnosno žbukana perlitom. Prizemlje kuće se urađeno kamenom što sa ogradom daje lepu celinu. Vlasništvo 1/1.
Indjija
2.0 104m² [plac:609m²]
Etazno Uknjižen 48800 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća,koja se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom i izlaskom na terasu, kupatila i dve spavaće sobe.Kuća je kompletno tvrde gradnje, sa punom pločom, odmah useljiva.Patosi u kući su: u sobama i u hodniku parket, u kupatilu i kuhinji pločice a u trpezariji i dnevnom boravku laminat. Stolarija je na spavaćim sobama drvena, u dobrom stanju a u kuhinji i dnevnom boravku PVC. Grejanje u kući je na peći na gas. Kanalizacija je priključena na gradsku kanalizaciju. U dvorištu se nalazi velika garaža, te dve nus prostorije gde se iz jedne ulazi u lep svetao podrum. U produžetku kuće nalazi se mlad voćnjak. Kuća se nalazi blizu centra u mirnoj ulici.Vlasništvo 1/1.
Indjija
5.0 150m² [plac:342m²]
Centralno Uknjižen 75000 € garaaža
-
-
Kuća u samom centru grada koja se u strukturi sastoji od starijeg i nove kuće. Sarija kuća sastoji se od dve sobe, hodnika, kupatila, te hodnika sa kojim je povezan novi deo kuće koji se sastoji od hodnika, kuhinje sa velikom trpezraijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i dva kupatila te zasebnog toaleta. Patosi u kući su kvalitetnoj keramici i parketu. Solarija je PVC.Na spratu nove kuće nalazi se velika uređena prostorija sa zasebnim novim kupatilom. Kuća je izolovna, fasada, centralno grejanje. Dvorište je u prirodnom kamenu. Kuća se prodaje sa ugradnim plakarima i većim delom sa stvarima.Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Krčedin
2.0 64m² [plac:750m²]
Etazno Uknjižen 30000 €
-
-
Prodaje se vikendica koja se u strukturi sastoji od od predsoblja, kupatila, i velike sobe. Provučena voda, struja prikljujčevna, plac ograđen. Vikendica je površine 11 x 7.
Indjija
6.0 300m² [plac:631m²]
Centralno Uknjižen 100000 €
podrum
-
-
Kuća na 5 minuta od centra grada. U strukturi kuća se sastoji od suterena, prizemlja, sprata i tavanskog prostora. Suteren se sastoji od hodnika, dve sobe i dnevnog boravka. Iste strukture se sastoji i prizemlje i sprat kuće. U kući je potrebno izvršiti izvesna ulaganja. Kuća je pogodna i za etažiranje te se može koristiti kao dva zasebna stana. Kuća je takođe povoljna za izdavanje. Vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 90m² [plac:286m²]
Etazno Uknjižen 32000 €
podrum
1968 -
-
U strukturi kuća se sastoji od hodnika, dve sobe do ulice, velikog dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. U dvorištu se nalaze nus prostorije poput pušnice i dr. Kuhinja i kupatilo su novije gradnje. Kuća je prošle godine renovirana. Patosi u kući su u laminatu, brodskom podu i keramici. Grejanje u kući je na peći na gas i peć na drva. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra. Stolarija na kući je drvena. Kuća je odmah useljiva i prodaje se sa većim delom stvari. Vlasništvo 1/1
Indjija
6.0 300m² [plac:1250m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 100000 € garaaža
podrum
1988 -
-
Kuća se nalazi na udaljenosti od 10-tak minuta od centra grada, na odličnoj lokaciji. Izgrađena je na velikom prostranom placu. Kuća se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i sprata. Podrum kuće sastoji se od prostorije koja je predviđena kao prostorija za pripremanje zimnice, zatim ostave, garaže i kotlarnice. Prizemlje kuće sastoji se hodnika iz kojeg se ulazi u podrumske prostorije i u kuhinju, trpezariju i ogromni dnevni boravak.U među spratu se nalaze dve spavaće sobe i tuš kupatilo. Sprat kuće sastoji se od dve spavaće sobe i zasebne takoreći garsonjenje ( prostorija se sastoji od spavaćeg i radnog dela). Stolarija na kući je drvena ( nekadašnja Jelovica), Patosi u kući su odličnom parketu i dve prostorije u laminatu. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i na gas. Kuća je izolovana perlitom.Uredno vlasništvo. Oko cene moguća manja korekcija.
Indjija
3.0 120m² [plac:300m²]
Centralno Uknjižen 45000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća na 500 metara od centra grada koja se u strukturi sastoji od dva ulaza .Prvi ulaz u strukturi sastsoji se od hodnika, kuhinje, kupatila i dve sobe do ulicu. Drugi ulaz sastoji se od velikog hodnika, kuhinje, kupatila, velkog dnevnog boravka i spavaće sobe. Grejanje u kući je centralno na gas. Patosi u kući su u parketu, laminatu i keramici. Stolarija je drvena. Kuća je kompletno izolovana sa fasadom. U dvorištu se nalazi nus prostorija i garaža u sklopu koje se nalazi kotlarnica. Vlasništvo 1/1.Oko cene moguć dogovor.
Indjija
3.0 150m² [plac:422m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 85000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća na odličnoj lokaciji koja se u strukturi sastoji od suterena i sprata. Suteren kuće sastoji se od hodnika, kupatila,ostave i prostorije od oko 30 m2 koja uglavnom služi kao prostorija za okupljanja ili boravak preko leta. Vanjskim stepeništem dolazi se do sprata koji se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatila i dve spavaće sobe. Patosi u kući su u odličnom parketu i keramici. Unutarnja stolarija je odlična drvena, vanjska PVC. U kući su izvedeni gipsarski i molerski radovi visokog kvaliteta. Grejanje je centralno na gas.Kuća je izolovana, fasada, bez ikakvih ulaganja. U dvorištu kuće nalazi se radionica, garaža, još jedna manja radionica, sve urađeno kvalitetno i vrlo lepo uređeno. Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Belegiš
6.0 420m² [plac:750m²]
Centralno Uknjižen 140000 € garaaža
-
-
Kuća na 20-tak km od Beograda u mirnom mestu. Kuća se u strukturi sastoji od suterena,prizemlja i potkrovlja. Suteren kuće je pretvoren u stambeni prostor predviđen za kuhinju, jednu sobu i kupatilo.Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i dve spavaće sobe te kupatila, potkrovlje kuće sastoji se od tri spavaće sobe. Kuća ima dve velike prostrane terase. Kuća je urađena izvanrednim molerskim i gipsarskim radovima. Stolarija PVC, patosi u odličnim pločicama i laminatu. Kuća je građena sendvić zidom, fasada, centralno grejanje. Moguća je zamena kuće za kuću ili stan na moru u Hrvatskoj.Vlasništvo 1/1. Moguć dogovor.
Ostalo
Bečegoš
6.0 450m² [plac:1205m²]
Centralno 250000 € garaaža
-
-
Na 20-tak kilometara od Beograda, u mestu gde protiče Dunav, prodaje se porodična kuća, koja se može pretvoriti u poslovni prostor ili u kuću koja služi za seoski turizam. Domačinstvo se sastoji od više objekata: kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata gde se prizemlje sastoji od dve spavaće sobe, hodnika, kuhinje sa velikim dnevnim boravkom i kupatila. Unutrašnjim hrastovim stepeništem sa hrastovim rukohvatima dolazi se do sprata koji se sastoji od dve spavaće sobe i kupatila.Parket je odličan hrastov.Stolarija odlična drvena.U kući su urađeni izuzetno lepi i kvalitetni molerski radovi. Drugi objekat površine od oko 150 m2 sastoji se od kuhinje i velike sale predviđene za porodična okupljanja i slavlja sa dva šanka, kaminom,patos mermer izuzetno lepo uređen.U dvorištu su nus prostorije, dve garaže, dvorište u teraco kamenu. Pikovana fasada.Vlasništvo 1/1
Indjija
6.0 185m² [plac:400m²]
Centralno Uknjižen 89500 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe,kupaila i velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na terasu. Iz prizemlja unutarnjim stepeništem dolazi se do sprata kuće koji je delimično završen, tj. urađeni su svi grubi radovi, potrebno je krečenje, gletovanje i postavljanje patosa. Sprat kuće sastoji se također od dve spavaće sobe iz kojih se izlazi na teras i dnevnog boravka iz kojeg se također izlazi na terasu. Patosi u kući su u keramici, parketu i laminatu. Stolarija je Alu-pvc.. Unutarnja stolarija je kvalitetna drvena. Iz hodnika u prizemlju kuće ulazi se u ostavu-podrum. U dvorištu kuće nalazi se montažna garaža u sklopu koje se nalazi roštilj i pušnica za sušenje mesa.Kuća je kompletnoizolovana kako spolja tako i iznutra čak i međuspratna izolacija. Sve legalizovano, vlasništvo 1/1.
Indjija
2.0 165m² [plac:1261m²]
Etazno Uknjižen 140000 €
1960 -
-
Prodaje se kuća na glavnom putu Beograd-Novi Sad, na 500 metara od centra grada. Kuća je za renoviranje ili rušenje, pogodna za gradnju novog objekta sa kompletnom infrastrukturom.
Indjija
6.0 250m²
Novogradnja
Centralno Uknjižen 89000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u neposrednoj blizini centra, na vrlo lepom placu. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja, sprata i tavanskog prostora. U prizemlju kuće nalazi se veliki hol za prijem gostiju. Iz tog hola ulazi se u deo sa tus kupatilom, kuhinjom, trpezarijom i velikim dnevnim boravkom. Drvenim stepeništem sa lepim staklarnikom ide se do sprata koji se sastoji od čajne kuhinje, dnevnog boravka,i tri spavaće sobe. Taanski prostor takođe je uređen za stanovanje i sastoji se od dve sobe sa izlaskom na veliku terasu, dela za sušenje veša i još jednog dela koji služi kao ostava.Zidovi u kući su u prizemlju rađeni od zidnog laminata i duboreza, sprat i potkrovlje su zidvi gletovani koji se kreće. Patosi su kući su odličnom parketu i keramici. Stolarija je drvena i i u odličnom je stanju. U dvorištu kuće nalazi se zasebna garaža i ostale nus prostorije. Dvorište lepo uređeno sa behaton pločama. Kuća se prodaje kompletno sa stvarima koje su u odličnom stanju.
Indjija
3.0 150m² [plac:499m²]
Kaljeva pec Uknjižen 85000 € garaaža
podrum
1968 -
-
Prodaje se starija kuća u centru Inđije. Kuća se sastoji od dve velike sobe do ulice, hodnika, trpezarije i kuhinje. Iz kuće se ulazi u veliki podlrum. U dvotištu kuće nalaze se dve radionice, jedna manja i jedna veća koje imaju industrijsku struju, pogodne za razne vrste delatnosti. Kuća je starije gradnje i potrebna su izvesna ulaganja da bi bila osposobljena za stanovanje.
Indjija
INĐIJA
6.0 350m² [plac:418m²]
Centralno Uknjižen 90000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u neposrednoj blizini centra grada. U strukturi kuća se sastoji od suterena gde se nalazi garaža i prostor za jednosoban stan, u prizemlju kuće se nalazi dvosoban stan sa velike dve sobe, kuhinje sa trpezarijom i dvnevnim boravkom te na spratu se nalazi takođe dvosoban stan sa dve sobe, kuhinjom,trpezarijom, kupatilom. Tavanski prostor može se urediti još kao jedan zaseban stan. U dvorištu kuće nalazi se letnja kuhinja sa zasebnim kupatilom.
Indjija
4.0 150m² [plac:200m²]
Centralno Uknjižen 75000 € garaaža
-
-
Prodaje se kuća u samom centru grada koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom,jedne sobe kupatila te garaže i ostave. Sprat kuće sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom sa izlaskom na terasu dve spavaće sobe i kupatila. Stolarija je PVC, grejanje na gas, izolacija, kablovska i dr. Kuća je pokrivena tegolom.
Indjija
6.0 300m² [plac:778m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 78000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kupatila, odvojenog toaleta, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom,kuhinjom i dve spavaće sobe. Vanjskim stepeništem dolazi se do potkrovlja koje se sastoji od velikog dnevnog boravka( površina od oko 40 m2), kupatila sa tuš kadom i spavaćom sobom. Površina od oko 80 m2 je u sivoj fazi i predviđena je za još jedan stan.Stolarija na kući je drvena, patosti u parketu, laminatu i keramici. Centralno grejanje na gas i na drva. Kuća je izolovana s tim što sa dvorišne strane treba uraditi samo fasadu. Ispod kuće nalazi se podrum površine od oko 30-tak m2. U dvorištu kuće nalazi se radionica površine od oko 50-tak m2, pogodna za razne vrste delatnosti. U dvorištu se nalaze nus prostorije i letnja kuhinja. U drugom delu dvorišta nalazi se bašta i mali voćnjak. Kuća se nalazi na glavnom putu u blizini centra. Vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 140m² [plac:347m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 71500 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u mirnom delu grada visokoprizemnica. Kuća se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, ulaza u podrum u kojem se nalazi kotao za grejanje, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom. Iz dnevnog bravka ulazi se u trpezariju iz koje se kroz zaseban hodnik ulazi u dve spavaće sobe i kupatilo. U prizemlju se nalazi još i jedna veća nus prostorija. Iz primelja kuće vanjskim stepeništem ide se u potkrovlje koje se sastoji od velikog dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila te tavanskog dela koji služi kao ostava. Na vrhu stepeništa a pre ulaska u potkrovlje nalazi se velika uređena terasa. U dvorištu kuće nalazi se garaža. pušnica i letnjikovac koji je nedavno urađen i kompletno sređen. Dvorište je u behaton pločama, kovana ograda. Patosi u kući su delom u teraco kamenu, delom u keramici i parketu. Stolarija je drvena u dobrom stanju, nekadašnja Jelovica. Grejanje je centalno.
Indjija
5.0 165m² [plac:200m²]
Etazno Uknjižen 75000 € garaaža
podrum
1977 -
-
Kuća u strogom centru Inđije. U strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje se sastoji od hodnika, ostave, kuhinje sa trpezarijomi dnevnim boravkom, spavaće sobe i kupatila. Iz hodnika se ulazi u garažu koja ima kanal za opravku vozila i još jednu prostoriju koja služi kao veća ostava a može da se uredi kao zasebna prostorija za stanovanje.Spratni deo kuće sastoji se od hodnika, dve sobe, kupatila, kuhinje i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu. Kuća je kompletno renovirana odnosno stavljena izolacija, nova PVC stolarija, urađen krov koji je pokriven sa tegolom i podaščan. Tavanski deo može da se preuredi u prostor za stanovanje. Patosi u kući su laminatu, parketu i keramici. Kuća je delom izolovana i sa nutranje strane odnosno spoljni zidovi urađena je izolacija staklenom vunom ( sendvić zid).Moguć dogovor oko cene.
Indjija
6.0 200m² [plac:274m²]
Etazno Uknjižen 71000 €
podrum
1985 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće čini hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Isto tako je u strukturi i sprat kuće, s tim da postoji još i odvojen toalet. U prizemlju kuće patosi su uglavnom u pločicama i etisonu, a patosi u kući na spratu su u pluti. Grejanje je na peći na gas. Stolarija je drvena u dobrom stanju. Kuća je građena vrlo kvalitetno sve od tvrdog materijala. U dvorištu kuće nalaze se nus prostorije između ostalog velika i lepa letnja kuhinja ispod koje se pruža veliki podrum.Kuća je rađena sendvić zidom, urađena fasada. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra. Vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 120m² [plac:176m²]
Etazno Uknjižen 75000 € garaaža
-
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kupatila, te iz jednog dela kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Iz tog dela izalzi se na dvorišnu terasu. Na sprat kuće dolazi se unutarnjim stepeništem i sastoji se od tri spavaće sobe i kupaila koje je u sivoj fazi, tj. razvedena je struja i voda i potrebno je uraditi završne radove, ( keramika i dr.).Patosi u kući su novom laminatu, vanjska stolarija je PVC, nutarnja beli kraft master. Gas je doveden u kući ali je grejanje na peći na drva. Kuća je novije gradnje, nema izolaciju, na vrlo lepom mestu u blizini centra a mirna i tiha ulica. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije, dve ostave za alat.Vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 100m² [plac:357m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 70000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća novije gradnje, koja se u srukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, ostave i velikog dnevnog boravka. Potkrovlje kuće može se takođe urediti kao deo za stanovanje i odvojeno je posebnim stepenicama. Patosi su u keramici, laminatu i parketu. Stolarija je drvena. Grejanje je na peći na gas ili neku drugu vrstu grejanja. Kuća je delom izolovana. U dvorištu zgrade nalazi se kompletno opremljen jednosoban stan ( kuhinja, kupatilo,soba) te dve garaže. Kuća je u mirnom delu grada.
Indjija
6.0 330m² [plac:791m²]
Centralno Uknjižen 69000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u dvosmernoj ulici,koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila, ostave i dve spavaće sobe. Sprat kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije i dve spavaće sobe. Ispred ulaza u spart kuće nalazi se velika terasa dimenzije 9 x 7 metara. U dvorištu se nalaze još jedna soba i nus prostorije kao i garaža. U zadnjem delu dvorišta nalazi se mladi voćnjak. U prizemlju kuće nalazi se i lokal površine od oko 40-tak m2 u koji je u radu i sastoji se od tri prostorije i kupatila. U prizemlju kuće stolarija je drvena a na spratu je nova PVC stolarija. Patosi su u parketu, grejanje je centralno na gas.
Indjija
4.0 200m² [plac:300m²]
Etazno Uknjižen 69000 € garaaža
1986 -
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Na ulazu u kuću nalazi se veliki hol kroz koji se ulazi u radionicu u kojoj se između ostalog nalazi i ugrađen roštilj. U dvorištu kuće nalaze se ostave za drva i drugi alat. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, posebnog WC-a. velikog dnevnog boravka te odvojeno kuhinje i trpezarije. Sprat kuće sastoji se od jednog dela koji može biti zasebno kao jednosoban stan sa zasebnom strujom, gasom a koji se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i jednom sobom. Zatim drugi deo sprata sastoji se od četiri sobe i kupatila. Patosi u kući su laminatu i parketu, stolarija je drvena, grejanje je na peći na gas, s tim da je gas razveden u svim sobama. Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Banstol
3.0 58m² [plac:1582m²]
Kuca za odmor TA Uknjižen 16500 € garaaža
podrum
-
-
Vikend kuća koja se u strukturi sastoji od suterena i sprava. U suterenu nalazi se kuhinja, kupatilo i manja soba te spratnog dela koji se sastoji od velikog zatvorenog hodnika koji je polovinom zastakljen tako da se mogu otvoriti svi prozori i dobiti lepa otvorena terasa, i tri sobe. Potkrovlje kuće može se takošer urediti za stanovanje. U kući se može boraviti i stalno jer se nalazi u neposrednoj blizini glavnog puta za Novi Sad. Patosi u kući su u drvenom podu, keramici i laminatu. Vikendica poseduje trofaznu struju, priključak za gas te rezervoar za vodu od 5000 litara. Okućnica vikendice je zasađena voćem.
Indjija
4.0 200m² [plac:1000m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 95000 € garaaža
podrum
1999 -
-
Prodaje se kuća novije gradnje, na pet minuta od centra grada. Kuća se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemni deo kuće u strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje,velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i tuš kupatila. Sprat kuće sastoji se od tri spavaće sobe i velikog kupatila. Patosi u kući u u hrastovom parketu, stolarija kraft maset nutarnja a vanjska delom PVC a delom odlična drvena. Centralno grejanje na gas i na struju sa mogućnošću grejanja i na drva.Iz spavaćih soba izlazi se na predivne terase ograđene ukrasnim betonskim stubovima. U dvorištu kuće nalazi se jednosoban stan koji se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim bravkom te spavaće sobe. U dvorištu se nalaze još dve nus prostorije. Dvorište kuće je u behatonu, kapija kovana. Klima i dr.
Indjija
INĐIJA
6.0 250m² [plac:436m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 98500 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u Inđiji, u blizini centra. Na placu su izgrađene dve kuće, jedna starija koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice hodnika, kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije,te ostave. Starija kuća je povezana sa novom kućom u dvorištu koja se sastoji do hodnika, kupatila velike kuhinje i dnevnog boravka sa podnim grejanjem te u potkrovlju od hodnika, dve sobe, kupatila. U dvorištu zgrade nalazi se pečenjara urađena ciglom te radionica sa dve velike prostorije. Kuća je izlovana, fasada je urađena crvenom fasadnom ciglom. Struja u kući je rađena nemačkim sistemom.
Indjija
6.0 305m² [plac:547m²]
Centralno Uknjižen 160000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se stambeno poslovni prostor ukupne površine 305 m2,na 500 metara od centra grada. Nekretnina se sastoji od dela za stanovanje i dela u kojem je postojeća igraonica za decu. Deo za stanovanje sastoji se od kuhinje, velikog dnevnog boravka, hodnika i dve sobe. Igraonica je iz tri dela ( za različite uzraste dece ), sa sanitarnim čvorom i posebnom prostorijom za roditelje u sklopu koje je i kafić, sve vrlo lepo opremljeno i potpuno spremno za rad, tj. igraonica je i sada u radu. Kompletan objekat je pod video nadzorom, tj. dok roditelji opušteno piju kafu gledaju na TV ekranu kako se deca bezbrižno igraju. U dvorištu se nalaze još manja dva lokala. Kuća-poslovni prostor poseduje i vinski podrum. Dvorište kuće je sve u behatonu. Kuća poseduje svojih 6 parking mesta. Patosi u kući su u mermeru i to kompletno patosi. Grejanje je centralno na gas. Struja je industrijska 34 KW.Stolarija na kući kvalitetna drvena. Poseduje 4 klime. Kapija je kovana sa otvaranjem na daljinski.
OSTALI GRADOVI
REPUBLIKA HRVATSKA, KRNJAK
5.0 180m² [plac:889m²]
Etazno Uknjižen 55000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i špajze. Sprat kuće sastoji se od tri spavaće sobe i kupatila. Stolarija na kući je drvena. Ispred kuće ima terasa 8 x 5 metara ispod koje se nalazi garaža. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije. Kuća poseduje vlastiti vodovod iz izvora iz šume koji je u funkciji, trofazna struja, vlasništvo 1/1. Može zamena za Inđiji.
Ostalo
Banstol
2.0 130m² [plac:50000m²]
Centralno 89900 € garaaža
podrum
1998 -
-
Kuća na ogromnom placu na kojem je zasađen vinograd i voćnjak uz glavni put Inđija-Novi Sad. Kuća se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka i kupatila.U potkrovlju kuće nalaze se dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu.Patosi u kući su u kvlaitetnom parketu i laminatu. Stolarija delimično PVC a delimično drvena u dobrom stanju. Grejanje u kući je centralno na drva. Voda je iz vlastitog bazena od 20000 m3, na hidrofor. Kuća poseduje klimu mada je smeštena na tkvom mestu gde nije potrebna klima. Izolacija strioporom i fasada. U sklopu kuće nalazi se i garaža. Kuća je idelna za staovanje ili za bavljenje turizmom na tom području. Vlasništvo 1/1. Oko cene moguć dogovor.
Indjija
5.0 120m² [plac:400m²]
Centralno Uknjižen 40500 €
-
-
Kuća 500 metara od centra grada. Kuća je starije gradnje, renovirana, promenjena struja, urađena nova kupatila, obzidana ciglom, pretresen krov. Gas, voda, struja, telefon, kablovska. U strukturi kuća se sastoji od velikog hodnika, dve velike sobe do ulice, dečija soba i gostinska soba sa zasebnim kupatilom. U produžetku kuće urađen je novi jednosoban stan pod istim krovom koji se u strukturi sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i kupatilom i zasebno jedne sobe. U dvorištu kuće nalaze se ostale nuprostorije.Stolarija je drvena, patosti u kući su u keramici,laminat a delom etison.
Indjija
6.0 180m² [plac:30000m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 92000 € garaaža
podrum
2002 -
-
Kuća na od oko 800 metara od centra grada. Kuća se u strukturi sastoji od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju kuće nalazi se hodnik, dva dnevna boravka, kuhinja, dve spavaće sobe, dva kupatila i ostava. Stolarija u kući je drvena, patosi su u laminatu i keramici.U potkrovlje kuće dolazi se vanjskim stepeništem i urađeno je u sivoj fazi a sastoji se od četiri spavaće sobe, hodnika i tuš kupatila. U spavaćim sobama ugrađeni su plakari.Od ulaganja potrebno je uraditi patose u sobama. Centralno grejanje je na sve vrste čvrstog goriva.Moguć dogovor oko cene, vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 200m² [plac:400m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 98000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se sastoji od podrumskih prostorija, prizemlja, sprata. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije. Isod kuće nalazi se velika garaža i radionica koja trenutno služi kao magacinski prostor. Prizemlje kuće u strukturi sastoji se od velike kuhinje sa dnevnim boravkom i trpezarijom, dve sobe i velikog kupatila tako i sprat kuće. U kući patosi su u parketu i keramici. Kuća je izolovana sa kompletnom infeastrukturom.
Ostalo
NOVI SLANKAMEN
6.0 270m² [plac:1500m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 85000 € garaaža
podrum
-
-
PRODAJE SE KUĆA SA FASADOM, IZOLACIJOM, STOLARIJA JE DRVENA. SASTOJI SE OD PRIZEMLJA I SPRATA SA VELIKIM TAVANSKIM PROSTOROM KOJI SE MOŽE PREUREDITI U STAMENI PROSTOR SA PROVEDENOM U TOM DELU VODOM I STRUJOM. PATOSI SU OD BRODSKOG PODA. UZ KUĆU JE IZGRAĐENA VELIKA TERASA KOJA JE U PLANU DA SE ZATVORI LEKSANOM U KOJO IMA IZRAĐEN OD SILIKATNE CIGLE VELIKI ROŠTILJ I OSTALO. KUĆA JE SAGRAĐENA NA VELIKOM PLACU KOJI SE SASTOJI OD DVORIŠTA, BAŠTE I VOĆNJAKA.
Indjija
6.0 200m² [plac:466m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 82000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća na udaljenosti od jednog kilometra od centra grada. Kuća se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje se sastoji od kuhinje, velikog dnevnog boravka, trpezarije tuš kupatila i jedne sobe. Unutarnjim stepenicama povezan je sprat koji se sastoji od dve sobe, kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka te velikog kupatila Patosi u kući su u dobrom parketu i keramici. Stolarija je delom PVC, a delom drvena.Kuća je kompletno izolovana, urađena fasada i behaton u dvorištu.U dvorištu je garaža iz koje se ulazi u podrum. Također sve izolovano sa fasadom. Krov na kući je takođe nov sa kompletnom izolacijom, kao i beotnska ploča iznad sprata.Kuća se prodaje sa većinom stvari.Moguća manja korekcija cene.
Indjija
4.0 260m² [plac:400m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 79950 € garaaža
-
-
Kuća sa urađenom vanjskom fasadom od pune cigle. Kuća je građena sendvić zidom, kompletnoizolovana. Krov podašćan sa izolacijom od staklene vune. U strukturi kuća se sastoji od garaže koja je na samom ulazu u kuću iz koje se ulazi u stambeni deo. Glavni ulaz je u hodnik iz kojeg se ulazi u dnevni boravak koji je odvojen od kuhinje i trpezarije, te spavaća soba, kupatilo i još dve sobe. U potkrovlje kuće ulazi se unutarnjim stepenicama koje je također urađeno punom ciglom, ali nedovršeno, sa razvedenom vodom, strujom i ostalo. Stolarija u kućije od kvalitetnog drveta, patosi su u brodskom podu.Moguć dogovor oko cene.
Ostalo
Maradik
6.0 248m² [plac:3083m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 73000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja.Prizemlje kuće sastoji se od garaže koja je u sklopu kuće površine 9x4.5 m, podruma 4x3 m,sa kotralnicom, velikog kupatila i jedne spavaće sobe površine 3.5 x 3.5 metra, te hodnika. Sprat kuće sastoji je od manjeg kupatila sa tuš kadom,spavaće sobe dimenzije 3.5x3.5 m,dnevne sobe površine 4.3 x 4.5 metra, kuhinje površine 2.7 x 2.8 m, trpezarije površine 3.9 x 2.70 m, hodnika 4.40x1.80 m te unutrašnjeg stepeništa koje vodi u potkrovlje, a potkrovlje se sastoji od dve spavaće sobe jedna dimenzije 2.2 x 2.90 i druga dimenzije 3.7 x 4.20 m. Iz svake sobe izlazi se na terasu. Podovi u kući su izolovani ter papriom i stiroporom.Centralno grejanje je razvedeno po celoj kući. Patosi u kući su u odličnom parketu i keramici. Stolarija je drvena.Fasada je urađena na celoj kući, a kuća je sva zidana punom ciglom. Kuća se prodaje sa kompletnim nameštajem, koji je sav od punog drveta.
Indjija
6.0 250m² [plac:478m²]
Centralno Uknjižen 75000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u blizini centra, koja se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i sprata.U prizemlje kuće može se ući sa dva ulaza i sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, kupatila i dve sobe. Sprat kuće sastoji se od tri spavaće sobe,trpezarije sa kuhinjom, kupatila i terasama. Patosi u kući su u parketu i delom u keramici ( kuhinja i kupatilo).Stolarija je PVC, sem jednih ulaznih vrata i jednog prozora. Grejanje je centralno.U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije između ostalog vrlo lepa uređena pečenjara, radonica itd. Dvorište kuće je u behaton pločama.
Indjija
6.0 200m² [plac:650m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 75000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u neposrednoj blizini centra grada. U strukturi kuća se sastoji od velikog podruma, prizemlja i spratnog dela. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo dve sobe, kuhinja, veliki dnevni boravak. Stepeništem koje je u drvetu penje se do sprata koji se sastoji od hodnika, kupatila,vešernice, kuhinje, trperazije i dnevnog boravka sa izlaskom na terasu i tri sobe. Patosi su u keramici, brodskom podu i parketu. U dvorištu kuće nalazi se garaža,lokal koji je kompletno opremljen za frizerski salon sa sanitarnim čvorom, te još jednom prostorijom. Iza toga nalaze se nus prostorije od kojih je jedna predviđena za golubarnik.
Indjija
6.0 380m² [plac:347m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 73500 €
podrum
-
-
Prodaju se kuća u mirnom delu grada sa još jednom kućom u dvorištu. Kuća za stanovanje sastoji se od prizemnog dela u sklopu kojeg se nalazi garaža, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i kupatilo a u gornjem delu nalaze se tri spavaće sobe , dnevni boravak kupatilo. Na istom placu nalazi se još jedna kuća gde se u prizemnom delu nalazi poslovni prostor-hladnjača sa kancelarijom i potkrovlje koje je urađeno kao stambeni prostor. Kuća ima centralno grejanje na plin i na struju te na čvrsto gorivo. Stolarija je delom PVC a delom drvena. Kuća poseduje i svoj zaseban bunar koji je u funkciji. Struja ima pekarsku mernu grupu. Kuća se nalazi blizu vrtića.
Indjija
4.0 150m² [plac:356m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 76000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od podruma,prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka i spavaće sobe, te kupatila, zasebno odvojenog WC-a i ostave. Sprat kuće sastoji se od kupatila i tri spavaće sobe.Kuća je izlovana, centralno grejanje na gas i na struju. PVC stolarija, patosi su u parketu i keramici. U dvorištu kuće nalaze se dve garaže te letnja kuhinja iznad koje se nalazi tavanski prostor .
Indjija
6.0 186m² [plac:490m²]
Centralno Uknjižen 65000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća, u mirnom delu grada. Kuća se u strukturi sastoji od prizemlj i sprata. Prizemlje kuće sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve sobe i kupatila. Sprat kuće takođe se sastoji od hodnika, kupatila, odvojenog toaleta, kuhinje sa trpezarijom, dnevnim boravkom.Patosi u kući su parketu i keramici. Stolarija je drvena.U dvorištu kuće se nalaze nus prostorije, a ispod dela kuće nalazi se podrum. Vlasništvo 1/1.
Indjija
3.0 120m² [plac:743m²]
Etazno Uknjižen 68000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od podrumskih prostorija, prizemlja i potkrovlja. Podrumski prostor sastoji se od dela gde stoji ogrev i garaže u koju se ulazi sa ulične strane. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, dve sobe, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom te kupatila. Potkrovlje kuće je u sivoj fazi. Kuća je zidana na ciglu i po sendvić zidom izolacija stiropor. Potkrovlje je takođe izolovano. Stolarija je drvena, patosi su delom u parketu, delom u etisonu. Grejanje u kući je na drva na interesantnu kaljevu peć koja služi za grejanje a isto tako može služiti i za kuvanje. U svakoj prostoriji nalaze se peći i na gas. U dvorištu kuće nalazi se jednosoban stan koji takođe ima gas, a sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila i jedne veće sobe. Ekonomsko dvorište sastoji se od kotobanja i svinjaca koji su u odličnom stanju. Iza kuće nalazi se bašta. Dvorište kuće je vrlo lepo uređeno i uglavnom je zasađeno mladim voćem. Vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 2800m² [plac:28m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 65000 €
podrum
-
-
Prodaje se kuća na velikom placu. Ulica je asvaltirana i ostala infrastruktura, gas proveden do kuće, voda struja i dr. U strukturi kuća se sastoji od pordumskih prostorija, prizemlja, sprata i tavanskih prostorija. Prizemlje se sastoji od hodnika, dve velike sobe do ulice, kupatila, te cela druga polovina sprata sastoji se od kuhinje, trpezarije i dnevnog boravaka te ostave. Struktura sprata je ista. Stolarija je drvena ali ju je potrebno menjati. Kuća ima razvedenu struju, vodu, centralno grejanje, izolacija fasada
Indjija
4.0 127m² [plac:465m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 70000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u mirnom delu grada, vrlo lepa prizemnica. U dvorištu kuće nalazi se garaža sa podrumom i delom za alat te je povezana sa pušnicom. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dnevnog boravka, spavaće sobe i gostinske sobe. U drugom ulazu kuće nalazi se prostor koji je predviđen za lokal. Stolarija u kući je od kvalitetnog drveta vrlo lepo urađena, patosti su parketu, i keramici. Kuća je kompletno izolovana, grejanje je centralno.
Indjija
4.0 140m² [plac:502m²]
Centralno Uknjižen 70000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća sa dva zasebna dvosobna stana. Svaki stan ima odvojeno, vodu, struju, gas i ostalo Svaka stambena jedinica sastoji se od hodnika, dve sobe, kuhinje i kupatila. Patosi u kući su delom u parketu, delom u laminatu a delom u keramici. Stolarija je delom PVC a delom drvena. Kuća se nalazi na par stotinak metara od centra grada oko 10-tak minuta hoda.
Indjija
6.0 130m² [plac:3200m²]
Centralno Uknjižen 65000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća, građena od tvrdog materijala koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice, velike kuhinje, trpezarije i kupatila. Kući su potrebna izvesna ulaganja. Kuća je sagrađena na fantastičnom placu i nalazi se na izvanrednoj lokaciji, 500 metara od centra grada, dvosmerna jedna od najprometinijih ulica u gradu. Na osnovu informacije o lokaciji indksiskorištenostii je max 40%, stepen izgrađenosti max 1,2, spratnost objekta max P+2+Pk ( prizemlje+dve etaže+potkrovlje).Na građevinskoj parceli namenjenoj porodičnom stanovanju mogu se graditi osnovni objekat: porodični stambeni objekat, stambeno poslovni objekat, poslovno-stambeni objekat koji ne ugrožava stanovanje. Objekat porodičnog stanovanja može biti slobodnostojeći, u neprekinutom nizu, u prekinutom nizu. Na istoj parceli može se planirati i izgradnja poslovnog objekta, stambenog objekta, letnja kuhinja garaža i ostave.
Indjija
5.0 150m² [plac:400m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 70000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća,koja se u strukturi sastoji od hodnika, podruma, u prizemlju se nalazi kuhinja trpezarija i dnevni boravk, tri sobe i kupatilo, te jedna nus prostorija. Vanjskim stepeništem dolazi se do potkrovlja kuće koje se sastoji od hodnika, dve velike sobe sa izlaskom na dve velike terase i kuhinje. U dvorištu kuće nalazi se velika garaža, letnja kuhinja i pušnica. Dvorište lepo uređeno sa behaton pločama. Kapija je kovana, fasada. Grejanje u kući je centralno, stolarija odlična drvena, patosi u parketu i delom u etisonu. Vlasištvo 1/1.
Indjija
6.0 180m² [plac:400m²]
Centralno Uknjižen 62000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Ispod kuće se nalazi podrum. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika,kupatila, dve sobe, kuhinje koja je spojena sa trpezarijom i velikim dnevnim boravkom. Iz boravka se izalzi na terasu i dvorište. Unutrašnjim stepeništem ide se na sprat kuće koji se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe sa izlaskom na terasu i kupatila. Stolarija u kući je drvena,patosi su u parketu i keramci. Grejanje je centralno na gas. U dvorištu kuće nalazi se izgrađen objekat u sivoj fazi površine od oko 100 m2, koji se sastoji od prizemlja i sprata i to tako da je prizemni deo zamišljen kao poslovni prostor a sprat za stambeni deo. U dvorišnom objektu uvedena je struja.Kuća se nalazi na vrlo lepoj lokaciji.
Ostalo
NOVI SLANKAMEN
6.0 250m² [plac:1800m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 61000 € garaaža
podrum
-
-
KUĆA U NOVOM SLANKAMENU SA KOMPLETNOM INFRASTRUKTUROM. SASTOJI SE OD PODRUMSKIH PROSTORIJA,LETNJE KUHINJE PRIZEMLJA, SPRATA I POTKROVLJA. SVAKI SPRAT SASTOJI SE OD HODNIKA, DVE SOBE DO ULICE, KUHINJE I VELIKE TRPEZARIJE I KUPATILA. DVORIŠTE JE VELIKO I UREĐENO, U PRODUŽETKU DVORIŠTA SE NALAZI BAŠTA I VOĆNJAK U KOME SE NALAZI LETNJIKOVAC.
Indjija
6.0 490m² [plac:465m²]
Etazno Uknjižen 63000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se starija kuća i novi poslovno stambeni objekat u dvorištu površine 488 m2. Kuća do ulice je starije gradnje i sastoji se od hodnika, četiri sobe, kuhinje i kupatila. Zasebno voda, trofazna struja, gas, telefon. U kući su potrebna izvesna ulaganja. U dvorištu kuće sagrađen je nov poslovno stambeni objekat uglavnom u sivoj fazi koji ima zasebno vodu, struju, jednim delom urađeno centralno grejanje u prostorijama koje su poslovni deo zgrade. Objekat je urađen kvalitetno sa sendvić zidom, krov je pokriven tegolom i podašćan OSB tablama. Objekat je predviđen tako da u donjem delu bude poslovni deo a na spratu stambeni deo.
OSTALI GRADOVI
Republika Hrvatska, Blatuša
3.0 96m² [plac:58860m²]
Kaljeva pec Uknjižen 28000 € garaaža
podrum
1970 -
-
Prodaje se kuća, okućnica, šuma kompletno seosko domačinstvo.Zemlja oko kuće nalazi se sva u jednom komadu oko kuće. Kuća i zemlja nlaze se uz sami asvalt na udaljenosti svega 3 km od Vrgin mosta.Gradska voda, struja,kompletna infrastruktura.Kuća je površine 8 x 12 metara, garaža 9 x 5, štala 8 x5, sjenik 10 x 5. U sklopu imanja nalazi se šuma površine od oko 27000 m2.Za cenu je moguć dogovor.
OSTALI GRADOVI
selo Kusonje, Republika Hrvatska
2.0 62m² [plac:1200m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 9000 €
2003 -
-
Prodaje se kuća u Republici Hrvatskoj na skoro 13 ari placa. Kuća je napravljena obnovom, potpuno nova. U strukturi sastoji se od hodnika, dve sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i ostave. Kuća se nalazi u centru sela a selo se nalazi 4 km od Pakraca a u blizini je i Slavonska Požega. Gradski vodovog nije priključen ali postoji mogućnost priključenja. Vlasništvo 1/1.
OSTALI GRADOVI
Lađevac,Okučani, Republika Hrvatska
5.0 180m² [plac:1200m²]
Etazno Uknjižen Dogovor
podrum
-
-
Prodaje se kuća uj selu Lađevac, 4 km. od Okučana Republika Hrvatska. Kuća se sastoji od podruma, u prizemlju od hodnika, kupatila, ostave, hodnika velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i dve sobe do ulice. U gornjem delu nalaze se tri spavaće sobe. Vlasništvo je 1/1. Kuća se nalazi na glavnom putu. Voda, struja. Veliki plac sa svim nus prostorijama i garažom u dvorištu. Kuća je u odličnom stanju i oko cene postoji mogućnost dogovora.
OSTALI GRADOVI
RAKOVAC, REPUBLIKA HRVATSKA, RAKOVAC
4.0 150m² [plac:1403m²]
Kaljeva pec Uknjižen 55000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u Rakovcu, Republika Hrvatska, na 250 m2 od centra grada.Kuća je u osnovi 10 x 10. U dvorištu kuće nalazi se garaža površine 10 x 7, koja je podeljena na tri garaže U strukturi sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe te na spratu se nalaze 4 sobe u urađene u sivoj fazi, provedena struja i voda.Stolarija je drvena. Kuća je pokrivena betonskim crepom.
OSTALI GRADOVI
TRNAVA, OPŠTINA NOVA GRADIŠKA, REP.HRVATSKA
3.0 75m² [plac:2300m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 25000 €
2013 -
-
Nova kuća koja se sastoji od tri sobe, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i ostave. Kuća je izgrađena na placu od 2300 2 na kojem je zasađeno voće. Stolarija je drvena, podovi su u izolovanom betonu. Na kući nije urađena fasada.
OSTALI GRADOVI
SUTOMORE
2.0 34m² [plac:48m²]
TA Uknjižen 20000 €
podrum
-
-
Prodaje se vikendica u Sutomoru sa dve manje sobe jedna 8 m2 i druga 10 m2, kuhinje sa trpezarijom i terasom od oko 15 m2, hodnika i tuš kupatila. Ispod vikendice se nalazi podrum. Vikendica je legalizovana kao i voda i struja.
OSTALI GRADOVI
REPUBLIKA HRVATSKA, VIROVITICA, JASENAŠ
4.0 100m² [plac:409m²]
Kaljeva pec Uknjižen 35000 €
-
-
Prodaje se veliko seosko domačinstvo koje se nalazi na ukupnoj površini od 9.5 rali i 756 čhv. Na imanju se nalazi srušena kuća gde su ostali čitavi temelji od kamena. Kuća se nalazi uz glavnu cestu u selu i može se obnoviti. Selo Jasenaš poseduje kompletnu infrastrukturu tj. voda, struja, telefon i dr.
OSTALI GRADOVI
Republika Hrvatska, Donji Lapac
6.0 200m² [plac:15000m²]
Centralno Uknjižen 81000 € garaaža
2002 -
-
Prodaje se kuća u Donjem Lapcu, u samom centru, pogodna za obavljanje privatne delatnosti, kao i za seoseki turizam. Kuća se sastoji od prizemlja i sprata. Sprat se u strukturi sastoji od 4 sobe, kuhinje, kupatila i velikog hodnika te ostave a u prizemlju kuće nalazi se veliki lokal koji je u sivoj fazi, odnosno nedovršen.Moguća manja korekcija cene odnosno dogovor.
Indjija
6.0 185m² [plac:1300m²]
Etazno Uknjižen 120000 € garaaža
podrum
1958 -
-
Kuća u samom centru Inđije. Kuća je starije gradnje i u strukturi sastoji se od tri odvojene stambene jedinice. Prva stambena jedinica sastoji se od tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, hodnika i dnevnog boravka. U produžetku kuće nalazi se jednosoban stan površine od oko 40-tak m2, sa zasbenim ulazom koji se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa dnevnim boravkom i jedne sobe. U dvorištu se nalazi još jedan stan površine 30-tak m2, koji se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje i jedne sobe a ispred je zatvorena terasa. Stolarija na kući je drvena, patosi u kući su u laminatu, delom parketu i keramici. U drugom delu dvorišta nalazi se ostale nus prostorije ( svinjci, kotobanje i dr. ), a u produžetku se nalazi voćnjak i bašta. Kuća e starije gradnje i potrebna su izvesna ulaganja. Kuća je na izvanrednom mestu te je kao takva pogodna za izgradnju novog stambenog objekta za kolektivno stanovanje ili porodične kuće u samom centru. Vlasništvo 1/1.
Indjija
INĐIJA
6.0 250m² [plac:450m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 130000 € garaaža
podrum
-
-
PRODAJE SE SPRATNA KUĆA U ELITNOM DELU INĐIJE. KUĆA SE SASTOJI OD SUTERENA, PRIZEMLJA I PRVOG SPRATA. KUĆA JE KOMPLETNO UREĐENA SA VELIKOM RADIONICOM U DVORIŠTU. U KUĆI JE PARKET, ODLIČNA DVRENA STOLARIJA.
Indjija
6.0 250m² [plac:490m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 103000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća na atraktivnoj lokaciji. Kuća je kompletno izolovana fasadnim stiroporom i urađena je fasada.Kuća se sastoji od podrumskih prostorija, prizemlja, sprata i potkrovlja. Podrumske prostorije sastoje se od garaže u kojoj je veliki kanal za obavljanje automehaničarske delatnosti. U drugom delu nalazi se novo kupatilo, i dve spavaće sobe. Prizemlje kuće sastoji se od jedne spavaće sobe, kupatila, velikog dnevnog boravka 11 x 5 sa trpezarijom i velikom kuhinjom 5 x 5. Sprat kuće je delom urađen u sivoj fazi a delom završen u smislu da su dve prostorije omalterisane. Tavanske prostorije su u sivoj fazi. Stepenište kuće, hodnici, i kupatila su keramici, a patos u dnevnom boravku je u laminatu.Stolarija je šestokomorna PVC sa komarnicima. Kuća je pogodna za stanovanje više porodica.
Indjija
6.0 200m² [plac:600m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 120000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Prodaje se kuća sa velikim delom stvari koje se nalaze u njoj. Kuća se u strukturi sastoji od podrumskih prostorija, prizemlja i sprata. U podrumskim prostorijama nalazi se velika garaža, prostorija u kojoj stoje kotlovi za grejanje koje može biti na gas, drva ili struju, te još jedne prostorije koja služi kao alatnica. Iz dvorišnog dela kuće ulazi se kroz zastakljenu i kompletno nameštenu terasu, te predvorja iz kojeg se ulazi u hodnik iz kojeg se opet ulazi u veliki dnevni boravak, spavaću sobu, trpezariju, kuhinju i kupatilo. Na sprat kuće ide se drvenim stepeništem a sastoji se od hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje.Kuća je kompletno izlovana sa fasadom. Stolarija je aluminij-drvo. Patosi su u parketu i keramici. Kuća koja ima četiri terase. To je kuća u kojoj nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Poseduje i alarm.
Indjija
6.0 300m² [plac:960m²]
Centralno Uknjižen 120000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća koja s u strukturi sastoji od suterena u kojem se nalazi garaža i podrum, prizmelja koje se sastoji od ograđene terase,prostorije uz terasu koja služi kao dnevni boravak, zatim hodnika iz kojeg se ulazi u podrum i penje na sprat, kupatila, velike kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka. Na spratu kuće nalazi se još jedna kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa kaminom, velikog kupatila i dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu. Stolarija na kući je visokog kvaliteta aluminijum i PVC, u braon boji, sem ograđene terase koja je u beloj boji.Patosi u kući su u parketu i keramici, kvalitetnog materijala i usklađenog dezena. Kuća se prodaje kompletno sa stvarima sem jedne spavaće sobe, koje su kompletno uvežene iz Nemačke. Grejanje u kući je centralno na gas. U kući se nalaze posebno dve ostave i dva podruma. Kuća je kompletno izolovana i fasada je nova. Dvorište kuće je lepo uređeno sa rasvetom i ostalim ukrasnim detaljima. U kući je ugrađen alarmni sistem.
Indjija
6.0 228m² [plac:492m²]
Centralno Uknjižen 110000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od podruma,prizemlja i sprata. U podrumskom delu nalazi se spavaća soba i garaža. U prizemlju kuće nalazi se velikih hodnik, sa ueđenim drvenim stepeništem te WC-a, velike trpezarije sa kuhinjom i velikog dnevnog boravka, te tus kupatila. Na spratu kuće nalazi se velika soba, posebna soba koja je predviđena kao garderober sa ormarima, velika dečija soba i veliko kupatilo.Stolarija je drvena. Patosi su u keramici i kvalitetnom drvetu, kako u svim sobama tako i samo stepenište. Kuća je kompletno izolovana sa centralnim grejanjem.
Indjija
INĐIJA
3.0 100m² [plac:744m²]
Centralno Uknjižen 100000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u centru grada na povoljnom placu. Kuća se nalazi u kompletno rekonstruisanoj ulici. U strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje i trpezarije, velikog dnevnog boravka i velike dve sobe. U dvorištu kuće nalazi se zanatska radnja. Grejanje je na gas, a može i na drugu vrstu grejanja. Patosi su u parketu i keramici. Stolarija je drvena. Iza kuće nalazi se veliko prostrano dvorište.
Indjija
6.0 300m² [plac:1000m²]
Centralno Uknjižen 95000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaju se dve kuće na jednom placu. Jedna površine od oko 100 m2, koja se u strukturi sastoji od dve sobe, kuhinje sa trpezarijom i dnevnom boravkom, te se prednjem delu nalaze dva lokala površine od oko 30 m2 svaki. Druga kuća je novije gradnje i sastoji se od prizemlja u kojem je smeštena radionica sa razrađenim poslom i kancelarijski prostor, te se vanjskim stepeništem dolazi do sprata koji se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, i dve spavaće sobe. Patosi su parketu, stolaija je PVC. Iza kuće bašta i ostale nus prostorije.
Indjija
6.0 350m² [plac:300m²]
Centralno 100000 €
2000 -
-
Kuća u mirnom delu grada koja se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. Kuća je kompletno izolovana. Svaki deo kuće sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje, sa dnevnim boravkom i dve velike sobe. U dvrištu kuće nalaze se dve garaže, radionica sa kancelarijskim prostorom, te dva zasebna uređena jednosobna stana. Patosi u kući su u laminatu, delom u keramici a delom u etisonu. Stolarija je drvena i PVC.
Indjija
6.0 250m² [plac:900m²]
Novogradnja
Za Vise porodica Centralno Uknjižen 110000 € garaaža
podrum
1997 -
-
Dve kuće na jednm placu, udaljene od centra 10-tak minuta hoda. Kuća starije gradnje negde oko 1968. površine od 90 m2, sastoji se u strukturi od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, ostave i kupatila. Stolarija na kući je PVC,patosi u kući su u laminatu, parketu i keramici.Prošle godine promenjen kompletno novi betonski crep.Druga kuća je nove gradnje, površine 120 m2 i sastoji se od prizemlja i potkrovlja. U strukturi kuća se u prizemlju sastoji od hodnika, tuš kupatila, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka. U potkrovlju kuće nalaze se spavaća soba, dečija soba,radna soba, soba koja služi kao garderober i kupatilo.Ispod kuće nalazi se podrum, a do kuće letnja kuhinja i ostale nus prostorije. U dvorištu kuće nalaze se dve garaže. Iza garaža proteže se manji vrt površine od oko 350 m2, zasađen delom voćem a delom povrćem. Grejanje u novijoj kući je centralno na gas , a u starijoj kući na peći na gas.Alarm, izolacija, fasada,vlasništvo 1/1.
Ostalo
GLADNOŠ
2.0 70m² [plac:1000m²]
TA 11000 €
-
-
Vikend kuća, tvrde gradnje, udaljena od Inđije nekoliko kilometara i strukturi se sastoji od hodnika, kupatila, dve sobe i kuhinje. Kuća je renovirana, stolarija je drvena. Kuća je odmah useljiva.
Ostalo
SLANKAMENAČKI VINOGRADI
2.0 50m² [plac:3000m²]
Kuca za odmor TA Uknjižen 10500 €
1980 -
-
Vikendica na glavnom putu. U strukturi sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, hodnika i velike terase. Vikendica je izgrađena na placu koji je zasađen voćem, prilaz odličan. U kući je provedena voda i struja s tim što je voda tehnička tj. snabedevanje iz bazena, a struja je delom na agregat a delom solarno.
Indjija
INĐIJA
6.0 360m² [plac:450m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 180000 € garaaža
podrum
-
-
PRODAJE SE KUĆA U ELITNOM DELU INĐIJE, NA PLACU OD 450 M2.ULAZ U DVORIŠTE JE UKRAŠEN FONTANOM. KUĆA SE SASTOJI OD SUTERENA KOJI JE UZ MALA ULAGANJA PRETVOREN U DVOSOBAN STAN. SUTERENA KOJI SE SASTOJI HODNIKA, KUHINJE,TRPEZARIJE I VELIKOG DNEVNOG BORAVKA IZ KOJEG SE IZLAZI NA TERASU POVRŠINE OD OKO 12 M2 I DVE VELIKE SOBE. SPRATA KOJI SE SASTOJI OD ISTIH PROSTORIJA KAO I PRIZEMLJE. IZ HODNIKA ODNOSNO GLAVNOG STEPENIŠTA KOJE JE UREĐENO IDE SE NA TAVAN TAVANSKIM STEPENICAMA. U PRIZEMLJU I PRVOM SPRATU SVUDA JE PARKET I PLOČICE. STOLARIJA JE U CELOJ KUĆI PVC. KUĆA JE GRAĐENA SENDVIĆ ZIDOM, A KROV TAKOĐE IZOLOVAN I PODAŠĆAN. U DVORIŠTU SE NALAZI LETNJA KUHINJA I DVE GARAŽE. KUĆA JE GRAĐENA 2006. GODINE. UKNJIŽENA, VLASNIŠTVO 1/1.
Indjija
INĐIJA
6.0 360m² [plac:824m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 195000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se ekstra opremljena kuća u neposrednoj blizini centra grada. Kuća je tvrde gradnje sa keramičkim crepom bakarnim olucima i kompletnom hidro i termo izolacijom. Na površini od 824 m2 nalazi se velika kuća do ulice, dvorišna zgrada, igralište za basket te bašta sa posađenim voćem.Kuća do ulice u strukturi sastoji se od velikog podruma, hola, hodnika velike kuhinje, tpezarije sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, ostave i kupatila. Na spratnom delu nalaze se dve dećije sobe, gostinska soba, vešernica i veliko kupatilo.Sobe imaju terase koje su ograđene betonskim ukrasima.Keramika je španska, kuhinja ručni rad, stolarija i parket sve u hrastu.Iza kuće nalazi se predivan vrt u cveću sa garniturom za sedenje i raznim ukrasima. Dvorišna zgrada sastoji se od velike letnje kuhinje sa kupatilom i predivnom velikom terasom. U produžetku nalazi se još jedna manja letnja kuhinja .U produžetku je igralište za basket i bašta.Kuća se prodaje sa stvarima.
Indjija
6.0 260m² [plac:450m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 200000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata te tavanski prostorija. U prizemlju kuće nalazi se hodnik, tri sobe, kuhinja i dnevni boravak, Isto tako su raspoređene i gornje prostorije. U dvorištu zgrade nalazi se još jedan objekat površine 80 m2 kompletno uređen za stanovanje te garaža. Patosi u kući su parketu i keramici. Stolarija je PVC.
Indjija
NOVI SLANKAMEN
3.0 143m² [plac:1234m²]
Kaljeva pec Uknjižen Dogovor
-
-
Prodaje se starija kuća koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice, hodnika, kupatila i kuhinje. Kuća je starije gradnje i potrebna za izvesna ulaganja. U dvorištu kuće nalazi se nov izgađen objektat površine 13 x 11 metara u sivoj fazi te sve ostale nus prostorije koje su potrebne za jedno seosko domačinstvo ( svinjci, kokošinjci, kotobanje i ostalo ). U produžetku placa nalazi se velika bašta i voćnjak. Kuća se nalazi na lepoj lokaciji blizu centra a ipak dovoljno daleko za miran i udoban život.
Indjija
6.0 200m² [plac:2900m²]
Etazno Uknjižen 250000 €
-
-
Prodaje se kuća i građevinsko zemljište koje je na odličnoj lokaciji za izgradnju stambene zgrade ili porodične zgrade. Lokacija sam centar grada.
Indjija
4.0 140m² [plac:400m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 95000 € garaaža
podrum
2014 -
-
Kuća koja se nalazi na udaljenosti 600 metara od centra grada. Kuća je nove gradnje, rađena termoblokom koji je sam po sebi izolator. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja. Prizemlje kuće sastoji se od garaže, velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i jedne spavaće sobe. Potkrovlje kuće sastoji se od tri spavaće sobe. Stolarija je PVC. S bočne strane kuće ulazi se u podrum koji se sastoji od dve prostorije veoma lepo urađene punom. ciglom. U kući je potrebno uraditi patose,pločice te krečenje. Kuća je legalizovana, vlasništvo 1/1.
Indjija
Inđija
6.0 450m² [plac:632m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 160000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća u eltinom delu Inđije. Kuća je luksuzno sređena i strukturi sastoji se u prizemlju od kotralrnice, letnje kuhinje, velike trpezarije sa velikiom kuhinjom, spavaćom sobom i kupatilom. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa velikom trpezarijom i velikim dnevnim boravkom sa odvojenom bibliotekom i dve spavaće sobe te kupatila. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu sa roštiljem i izlaskom u dvorište. U potkrovlju kuće nalaze se dve spavaće sobe, kupatilo veliki dnevni boravak, sa izlaskom na terasu. Podovi u kući su u hrastu i keramici. Zidovi u lamperiji i u gipsu. Stolaija je hrastova, drvena. Garaža je u sklopu kuće za dva automobila.
Indjija
6.0 398m² [plac:900m²]
Kaljeva pec Uknjižen 170000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća u strogom centru Inđije, koja se u strukturi sastoji od sedm soba, kuhinje i trpezarije, te kupatila, odvojenog WC-a i svih ostalih nus prostorija. Stolarija je drvena, patosi su drvenom podu i keramici. Ispred kuće nalazi se veliki hodnik dužom cele kuće. Iza dvorišta nalazi se bašta. Kuća je pogodna za etno restoran i sl.
Indjija
6.0 150m² [plac:900m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 120000 € garaaža
podrum
2018 -
-
Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji,desetak minuta od centra grada, dvosmerna ulica sa dosta privatnih radnji i preduzetnika. Kuća se prodaje sa placom površine 900 m2. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji od hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Sprat kuće sastoji se od kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, tri spavaće sobe i kupatila. Patosi u kući su odličnom vrlo lepom novodizajniranom laminatu, i keramici. Unutrašnja stolarija je sva kompletno u tamnom kraft masteru. Vanjska stolarija je PVC. Kuća ima centralno grejanje na gas sa dva zasebna kotla jedan za prizemlje drugi za sprat.Kuća je izolovana stiroporom debljine 10 cm, fasada, interfon, struja trofazna sa zasebnim brojilima kako za sprat tako za prizemlje.Napominje se da je moguće uraditi etažiranje kuće jer predstavlja dva kompletna zasebna stana.Vlasništvo 1/1.
Indjija
6.0 297m² [plac:7456m²]
Centralno Uknjižen 290000 € garaaža
podrum
-
-
Stambeno poslovni objekat. Kuća je na vrlo lepoj lokaciji koja je pogodna za obavljanje ugostiteljske i druge delatnosti. Ugostiteljski objekat u svom skolpu ima kuhinju, salu, sanitarni čvor i veliku terasu.Objekat je vrlo pogodan za obavljanje ugostiteljske delatnosti u smilu da se može koristiti za uslužne delatnosti svih vrsta a isto tako nalazi se na vrlo lepoj lokaciji za iznajmljivanje prostora za održavanje venčanja, raznih proslava i svega ostalog. Objekat je vrlo kvalitetno rađen i uz mala ulaganja dobija se vrlo lep prostor na odličnoj lokaciji. Stambeni deo namenjen za stanovanje u strukturi sastoji se od spavaće sobe, radne sobe, hodnika, kuhinje, dečije sobe i kupatila. Ispod kuće nalazi se veliki podrum i garaža. Kuća se nalazi u mirnom delu grada sa ogromnim placom u sklopu kojeg se nalazi i deo šume. Lepa nekretnina za život a i za posao.
Indjija
INĐIJA
5.0 450m² [plac:800m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 160000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća koja se sastoji od podrumskog dela u kojem se nalazi kotlarnica sa posebnim odeljenjem za skladištenje uglja ili drveta. U prizemnom delu nalazi se prostor koji se u strukturi sastoji od velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i dve spavaće sobe. Potkrovlje se može urditi kao stambeni prostor a krov je urađen sa kompletnom izolacijom. U prizemnom delu kuće nalaze se dva lokala jedan koji je u funkciji frizerskog salona i drugi koji se može korisiti za bilo koju namenu. U dvorištu se nalazi garaža, jedna nus prostorija, pušnica i velika radionica koja se sastoji od dva dela. U dvorištu se nalazi poseban bunar koji je u funkiciji i može se koristiti za polivanje bašte ili dvorišta. U zadnjem delu dvorišta nalazi se deo koji je bio planiran da se napravi bazen. Kuća je građena od fasadnog bloka,stolarija je drvena a podovi su u laminatu i keramici.
Indjija
6.0 590m² [plac:2700m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 370000 € garaaža
-
-
Prdaje se kuća u samom centru, šetalište Inđije. Kompletna inrastruktura. Kuća ima ogromno dvorište-plac, sve ograđeno sa mogućnošću gradnje još objekata. Kuća je kompletno rađena od tvrdog materijala i u strukturi sastoji se od primenog dela i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od tri lokala površine od 22 m2 i jednog velikog lokala površine 146 m2. Svaki manji lokal ima centralno grejanje i zaseban sanitarni čvor. Opremljen za bilo koju vrstu delatnosti. Veliki lokal ima između ostalog veliki separe, kuhinju, zasebno odvojen WC i sanitarni čvor , i još dve manje prostorije. I u tom lokalu je centralno grejanje, takođe osposobljen za bilo koju trgovinsku, ugostiteljsku ili kancelarijsku delatnost.U prizemlju kuće nalazi se i dvosoban stan površine 65 m2, koji se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila i dve sobe. Centralno grejanje, PVC stolarija, patost bambus parket. U potkrovolju kuće nalaze se dva stana u sivoj fazi,razvedena struja, voda i i dr.uređivati po želji. Interfon i dr.
Ostalo
6.0 1500m² [plac:5700m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 350000 € garaaža
podrum
2005 -
-
Kuća sa velikom radionicom na velikom placu i izlazom na dve ulice. Kuća površine 550 m2 sastoji se od šest zasebnih stanova, površine 100 i 88 m2. Svaki stan sastoji se od kuhinje sa dnevnim boravkom, dve sobe, hodnika, kupatila i ostave. Patosi u stanovima su parketu i keramici. U dvorištu kuće nalazi se velika radionica površine 420 m2 sa pratećim priključcima i kancelarijskim prostorom. Stolarija je delom drvena, delom PVC. U radionici se i sada radi proizvodna delatnost, a pogodna je za sve vrste poslova. Odličan prilaz za šlepere i ostalo.
OSTALI GRADOVI
Republika Hrvatska, Kukunjevac
4.0 90m² [plac:1407m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 15000 €
2004 -
-
Prodaje se kuća sa okućnicom i od 14 ari odmah uz kuću i do toga dva jutra zemlje te se prodaje pola jutra šume stare 65 godina koja se nalazi uz asvaltni put. Kuća je građena iz obnove i u strukturi sastoji se od prizemlja i sprata. U prizemlju kuće nalazi se jedna manja soba, hodnika, kupatilo, kuhinja i trpezarija, te odvojeno dnevni boravak. Na spratu kuće nalaze se tri spavaće sobe. Kuća je u sivoj fazi ali na način da je razvedena struja i voda, te zidovi izmalterisani i ogletovani. Kupatilo na spratu nije uređeno. Voda se treba priključiti na bunar i kanalizacija je preko septičke jame. Vlasništvo 1/1.
Ostalo
Krčevine
2.0 50m² [plac:911m²]
Kaljeva pec 6500 €
-
-
Prodaje se vikendica u vikend naselju Inđije. Vikendica je građena od tvrdog materijala, ciglom, na placu od 911 m2. Na placu se nalazi bunar. U strukturi sastoji se od kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i ostave. Na placu je zasađeno voće. Vrlo povoljna nekretnina u neposrednoj blizini grada.
Ostalo
Krčevine
2.0 50m² [plac:911m²]
Kaljeva pec 6500 €
-
-
Prodaje se vikendica u vikend naselju Inđije. Vikendica je građena od tvrdog materijala, ciglom, na placu od 911 m2. Na placu se nalazi bunar. U strukturi sastoji se od kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i ostave. Na placu je zasađeno voće. Vrlo povoljna nekretnina u neposrednoj blizini grada.
Nova Pazova
6.0 220m² [plac:280m²]
Centralno Uknjižen 55000 € garaaža
-
-
Prodaje se kuća koja se u osnovi sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. Prizemni deo kuće sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, ostave i kotlarnice. Sprat kuće sastoji se hodnika, kupatila spavaće sobe, dečije sobe i kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Na sprat kuće dolazi se zatvorenim vanjskim stepeništem. Potkrovlje kuće je u sivoj fazi i može se pretvoriti u prostor za stanovanje. Patosi u kući su u pločicama, laminatu i parketu a u spavaćim sobama se nalazi etison. Grejanje u kući je centralno s tim da postoje i dve plinske peći u prizemlju kuće i to u trpezariji i dnevnom boravku. Brojila za struju se odvojena za sprat posebno a za prizemlje posebno. Satovi za gas i vodu nisu odvojeni. U dvorištu kuće nalazi se velika garaža. Vlasništvo 1/1
Ostalo
VOJKA
3.0 72m² [plac:2338m²]
Novogradnja
TA Uknjižen 25000 €
-
-
Prodaje se nova kuća na placu od 2338 m2. U strukturi kuća se sastoji od dve sobe do ulice, kuhinje sa trpezarijom i kupatilom. Tavanski prostor može da se uredi za stanovanje. Kuća se prodaje vrlo povoljno i hitno.
Ostalo
KRUŠEDOL
2.0 60m² [plac:1630m²]
Kaljeva pec Uknjižen 20000 €
-
-
VIKENDIA, U DONJEM DELU SOBA SA DNEVNIM BORAVKOM I KUHINJOM I KUPATILOM U GORNJEM DELU JEDNA SOBA I TERASA OD 30 M2 KOJA JE NADKRIVENA. UVEDENA JE TROFAZNA STRUJA, POSEDUJE CISTERNU SA 3000 LITARA ZA VODU. IZGRAĐENI SU POMOĆNI OBJEKTI.
Ostalo
Putinci
5.0 160m² [plac:1100m²]
Centralno Uknjižen 55000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća u blizini centra sela. Na placu se nalaze dve kuće, jedna od otprilike 110 m2 i druga od oko 50-tak m2. U drugom delu dvorišta nalazi se ekonomski deo sa pripadajućim zgadama. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuptaila, kuhinje, velikog dnevnog boravka i spavaće sobe. Na spratu kuće nalaze se četiri spavaće sobe sa pripadajućim hodnikom. Patosi u kući su u parketu, stolarija je drvena, centralno grejanje. U kući su potrebna izvesna ulaganja kakao u glavnoj za stanovanje tako i u dvorišnoj kući. Kuća izlazi na dve ulice. Ispred same kuće nalazi se lep parkić. Oko same cene je moguć dogovor.
Stara Pazova
4.0 127m² [plac:420m²]
Centralno Uknjižen 42000 € garaaža
podrum
1980 -
-
Kuća, blizina centra, na glavnom putu. U strukturi kuća se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, kupatila, odvojenog toaleta, kuhinje i zasebnog dnevnog boravka. Dužom cele kuće nalazi se stambeno poslovni prostor pogodan za bavljenje proizvodnom delatnošću.Kuća je građena sendvič zidom, punom ciglom, vrlo kvalitetno. U kući je razvedeno centralno grejanje s tim da je potrebno kupiti novi kotao.Patosi u kući su u parketu i keramici. Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža.
Ostalo
BANJA KOVILJAČA
6.0 320m² [plac:400m²]
Novogradnja
Etazno Uknjižen 37000 €
-
-
Prodaje se kuća u Banji Koviljači u sivoj fazi. Kuća je pogodna za stanovanje ili da se uredi u šest apartmana po 30 m2, za izdavanje.
Ostalo
Golubinci
4.0 90m² [plac:733m²]
Centralno Uknjižen 35000 € garaaža
podrum
-
-
Kuća, koja se u strukturi sastoji od velike terase, hodnika, kupatila, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka,iz kojeg se stepeništem ulazi u suteren gde se nalazi jedna spavaća soba i garaža, te drugim stepenište koje vodi u potkrovlje koje se sastoji od dve spavaće sobe i kupatila te tavanskog prostora koje služi kao ostava. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije i u produžetku bašta. Stolarija je drvena, u dobrom stanju, patosi su u brodskom podu, keramici i parketu. Grejanje je centralno na gas ili na drva.
Ostalo
STARI BANOVCI
2.0 100m² [plac:2500m²]
TA Uknjižen 40000 €
-
-
Prodaje se kuća starije gradnje, potrebno renoviranje na placu od 2500 m2. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra. U strukturi sastoji se od dve sobe do ulice kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Stolarija je drvena.
Ostalo
PUTINCI
2.0 100m² [plac:1002m²]
Etazno Uknjižen 44000 € garaaža
podrum
-
-
Prodaje se kuća starije gradnje, na placu od 10 ari. Kuća se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice, trpezarije, kuhinje, kupatila, letnje kuhinje, ostave i podruma. Dužom cele kuće proteže se prelepa terasa koja je pokrivena brajdom. U dvorištu kuće nalazi se zgrada koja je završena u sivoj fazi predviđena za stanovanje. U ekonomskom delu dvorišta nalaze se svinjci kotobanja i ostalo što je potrebno za seosko domačinstvo a u produžetku je bašta i mali vinograd. Stolarija na kući je drvena, patosi su u parketu, brodskom podu i keramici. Terasa je uređena teraco kamenom.Fasada je uređena . Kuća je prijatnog izgleda i veoma topla.
Ostalo
Vojka
4.0 150m² [plac:1537m²]
Novogradnja
Centralno Uknjižen 50000 € garaaža
podrum
1989 -
-
Kuća na lepom placu, koja se u strukturi sastoji od prizemlja i spratnog dela. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak i kuhinja, hodnik, kupatilo, jedna soba i iz hodnika se ulazi u podrum. Spratni deo kuće sastoji se od dve velike spavaće sobe, kupatila,hodnika i dve terase. Iza kuće povezane istim kroom nalazi se radionica površine 50 m2. Patosi su u parketu, razvedeno centralni grejanje, stolarija je drvena,
Ostalo
NOVI BEOGRAD
3.0 180m² [plac:900m²]
Centralno Uknjižen 200000 €
podrum
-
-
PRODAJE SE KUĆA U NOVOM BEOGRADU, BEŽANIJA POVRŠINE 180 M2 NA PLACU OD 900 M2. KUĆA SE SASTOJI U DONJEM DELU OD KUHINJE, MALOG KUPATILA I VELIKE TRPEZAIJE A U GORNJEM DELU NALAZE SE TRI SOBE. STOLARIJA JE DRVENA, ETAŽNO GREJANJE, TROFAZNA STRUJA. KUĆA JE SEM ZA STANOVANJE POGODNA ZA RAZNE VRSTE DELATNOSTI, ( NPR. STARAČKI DOM, UGOSTITELJSKI OBJEKAT I SL. ). KUĆA IZNAD GARAŽE IMA VELIKU TERASU.